Gå til innhold
Gjest Mvh en søster

Culevit og beinmargskreft

Anbefalte innlegg

Gjest Mvh en søster

Hei Min bror på nå 33 år fikk i 2006 beinmargskreft. Han har vært igjennom 2 stamcellebehadlinger, og fikk i september 2010 beinmargstransplantasjon av donor. Han har gått på utallige cellegiftsbehandlinger og strålinger. Kreften har spredd seg ut i låret, og nå rundt tarmene og i buken. Har har nyresvikt. Jeg har lest om Culevit, men lurer da på påvirkningen på nyrene hans.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Stig Bruset - Alt. medisin

Culevit er et kosttilskudd som ble lansert i Ungarn for litt over 10 år siden. Det inneholder følgende ingredienser: "Arginine, Phenylalanin, Histidine, Methionine, Tyrosine, Tryptophan, B 2 -vitamin, B 6 -vitamin, C-vitamin, Adenine, Biotin, Malic acid". Dette er aminosyrer og vitaminer som skal tas i ganske store doser, dvs mer enn 30 tabletter daglig. Det selges som støttebehandling ved kreft og er ikke dokumentert etter vanlige vitenskapelige målemetoder. Vi vet derfor ikke sikkert om det hjelper eller ikke. Sannsynligvis er det ikke skadelig for nyrene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her