Gjest kommende brud :) Skrevet 11. februar 2011 Del Skrevet 11. februar 2011 Vi planlegger bryllup i år, og lurer på om vi skal leie lokale og stå for alt selv, og da bestille mat fra cateringselskap. hvis vi bestiller treretters, hvordan fungerer det da? Må man ha noen på kjøkkenet som legger opp maten da? Hvordan unngå at maten blir kald? Kanskje best med koldtbord med kun noe varmt? Hvis vi går for fikse-selv løsningen, vil vi ha serveringshjelp. Noen som har giftet seg og stått for alt selv? Jeg tenker jeg og en venninne dekker bord og pynter alt dagen før. Mne på selve dagen vil jeg ikke fikse og ordne ) Mamma og svigermor får være litt hovmestere på selve dagen, hehe.. Vi blir ca. 40 stk. Noen som vil dele erfaringer med oss? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360475-n%C3%A5r-man-bestiller-catering-i-bryllup/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 11. februar 2011 Del Skrevet 11. februar 2011 De fleste cateringsselskaper tilbyr vel også kjøkkenhjelp (mot betaling) ved varm mat, og med tre retter ville jeg absolutt valgt å spandere de kronene. De kjenner maten og får tilberedt den på tallerkener eller varmet den opp på beste måte, og hjelper også gjerne til å rydde opp underveis. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360475-n%C3%A5r-man-bestiller-catering-i-bryllup/#findComment-3115989 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sprelline1365380900 Skrevet 12. februar 2011 Del Skrevet 12. februar 2011 De fleste cateringsselskaper tilbyr vel også kjøkkenhjelp (mot betaling) ved varm mat, og med tre retter ville jeg absolutt valgt å spandere de kronene. De kjenner maten og får tilberedt den på tallerkener eller varmet den opp på beste måte, og hjelper også gjerne til å rydde opp underveis. Vi hadde bryllup i høst, og hadde ca 50 gjester. Kvelden før kom de som vi hadde bestilt maten hos, og dekket bordet. De hadde da med seg duker, lys og servietter. Vi laget og klar gavebordet og fikk all drikke på plass. Middagen bestilte vi gjennom en cafe. Da stilte de med servitører. Dette var med i kuvèrt prisen. På selve dagen henta jeg blomster til å ha bordet, samt ellers i lokalet. Synes det var veldig greit å få gjøre mest mulig selv jeg. Om du klarer å slappe av med at alle andre gjør jobben, så kan du jo dekke bordet selve dagen. Noen steder koster det ekstra å leie lokalet fra dagen før. Jeg synes de 1500 kr det kostet ekstra var verdt det!!!! Vi hadde og et par bekjente til å stå i baren, og som var med å ryddet lokalet etter festen. Lykke til og gled deg! Nyt kvelden, for den går dessverre så alt for fort....... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360475-n%C3%A5r-man-bestiller-catering-i-bryllup/#findComment-3116297 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.