Gjest smørspørsmål Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Hvilket produkt smaker best? Jeg vet ikke. Hva bruker du til baking/matlaging? Melange. Jeg har prøvd å bruke Meierismør (sånn i papir), men blir kvalm av lukta når jeg steker/baker. Hva bruker du på brød/knekkebrød? Hvis noe, Vita Hjertego', litt Meierismør (sånn i boks) på egg/varmt rundstykke Hvilket produkt smaker verst? Bremykt i gul boks 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vivd Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Meierismør eller Bremykt. Alle typer av margarin smaker høgg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117424 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Jeg bruker meierismør til det meste. Bremykt eller rapsolje innimellom. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117425 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Bruker kun meierismør eller bremykt (som består av 70% meierismør og 30% rapsolje). Margarin kommer ikke innenfor mine vegger, det er industriavfall. Smør er et naturlig næringsmiddel, margarin er dritt og lort sauset sammen med kjemikalier og annen guffe. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117435 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Her ser du litt om hvordan man lager smør vs margarin: http://fristendelavkarbo.files.wordpress.com/2010/12/margarinsmc3b8r.jpg 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117438 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elis31 Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Bruker kun meierismør eller bremykt (som består av 70% meierismør og 30% rapsolje). Margarin kommer ikke innenfor mine vegger, det er industriavfall. Smør er et naturlig næringsmiddel, margarin er dritt og lort sauset sammen med kjemikalier og annen guffe. Signerer! Samme her. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117442 Del på andre sider Flere delingsvalg…
siameser Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Meierismør de få gangene jeg bruker smør på noe, olje til steking. Margarin er ekkelt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117445 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Jeg har bare bremykt og rapsolje og bruker ikke noe annet. Kan steke fisk i Melange, men det har jeg nesten aldri lenger. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117447 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mirabell Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Bremykt eller meierismør! Olje til steking, evt. en klatt smør til slutt, for smakens skyld. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117448 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lillak Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Beklageligvis synes jeg soft light smaker helt nydelig 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117449 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gåten Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Soft flora duger til ALT :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117451 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Meierimør til baking, også til steking dersom smak har noe å si, olje ellers. Bremyk på brødskiva. Margarin tror jeg faktisk at jeg aldri har kjøpt... Annet enn oljeblandet smør, da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117481 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest - Ingoen - Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Brelett på brødskiva Melange til baking og saus Olje til steking. Aldri tenkt over dette, bare gjør slik min mor alltid gjorde (unntatt oljebruk, da). Kan man erstatte Melange med meierismør i alle situasjoner ? *uvitende* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117492 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Bruker enten Bremykt eller meierismør på brødet (tynt lag). Bruker stort sett olje til steking. Steker biff i smør (etter bruning uten fett). Bruker litt flytende margarin til vafler o.l. og Melangemargarin om de står i en oppskrift jeg skal bruke (sjelden). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117495 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest luftslott Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Olivenolje til steking, rapsolje til baking, Melange til søte deiger og i potetmosen. På skiva blir det Soft lett eller Soft Oliven. Hvilken som er verst på smak er jeg litt usikker på, Bremykt eller Brelett tror jeg... lenge siden sist jeg spiste noe annet enn Soft:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Soft blå Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Jeg bruker Soft (blå pakke) som er laget av rapsolje. Dette er veldig bra for fordøyelsen. Det smaker godt, og vi bruker det til alt mulig. Jeg har melkeallergi, derfor har vi landet på dette. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117516 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Brelett på brødskiva Melange til baking og saus Olje til steking. Aldri tenkt over dette, bare gjør slik min mor alltid gjorde (unntatt oljebruk, da). Kan man erstatte Melange med meierismør i alle situasjoner ? *uvitende* '' Kan man erstatte Melange med meierismør i alle situasjoner ? *uvitende*'' Ja. ) Det er mye bedre for kroppen din også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117535 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Kommer litt an på hva jeg bruker av margarin og smør, men margarin er mer nøytral i smaken, i tilfelle man ikke vil ha tydelig smørsmak. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117546 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Olivenolje til steking, rapsolje til baking, Melange til søte deiger og i potetmosen. På skiva blir det Soft lett eller Soft Oliven. Hvilken som er verst på smak er jeg litt usikker på, Bremykt eller Brelett tror jeg... lenge siden sist jeg spiste noe annet enn Soft:-) Du skal ikke bruke olivenolje til steking, den tåler ikke så høye temperaturer. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117553 Del på andre sider Flere delingsvalg…
....AV Skrevet 14. februar 2011 Del Skrevet 14. februar 2011 Jeg synes Bremykt eller Meierismør smaker best. På brødskiven bruker jeg enten Vita hjertegod eller ingenting. Bruker stort sett rapsolje til steking. Bruker rapsolje, Vita hjertegod eller Melange til baking. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360615-fu-sm%C3%B8r-og-margarin/#findComment-3117562 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.