Gjest smørspørsmål Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Hvilket produkt smaker best? Jeg vet ikke. Hva bruker du til baking/matlaging? Melange. Jeg har prøvd å bruke Meierismør (sånn i papir), men blir kvalm av lukta når jeg steker/baker. Hva bruker du på brød/knekkebrød? Hvis noe, Vita Hjertego', litt Meierismør (sånn i boks) på egg/varmt rundstykke Hvilket produkt smaker verst? Bremykt i gul boks 0 Siter
Gjest vivd Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Meierismør eller Bremykt. Alle typer av margarin smaker høgg. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Jeg bruker meierismør til det meste. Bremykt eller rapsolje innimellom. 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Bruker kun meierismør eller bremykt (som består av 70% meierismør og 30% rapsolje). Margarin kommer ikke innenfor mine vegger, det er industriavfall. Smør er et naturlig næringsmiddel, margarin er dritt og lort sauset sammen med kjemikalier og annen guffe. 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Her ser du litt om hvordan man lager smør vs margarin: http://fristendelavkarbo.files.wordpress.com/2010/12/margarinsmc3b8r.jpg 0 Siter
Elis31 Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Bruker kun meierismør eller bremykt (som består av 70% meierismør og 30% rapsolje). Margarin kommer ikke innenfor mine vegger, det er industriavfall. Smør er et naturlig næringsmiddel, margarin er dritt og lort sauset sammen med kjemikalier og annen guffe. Signerer! Samme her. 0 Siter
siameser Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Meierismør de få gangene jeg bruker smør på noe, olje til steking. Margarin er ekkelt. 0 Siter
Dorthe Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Jeg har bare bremykt og rapsolje og bruker ikke noe annet. Kan steke fisk i Melange, men det har jeg nesten aldri lenger. 0 Siter
Mirabell Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Bremykt eller meierismør! Olje til steking, evt. en klatt smør til slutt, for smakens skyld. 0 Siter
Gjest lillak Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Beklageligvis synes jeg soft light smaker helt nydelig 0 Siter
annegunn Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Meierimør til baking, også til steking dersom smak har noe å si, olje ellers. Bremyk på brødskiva. Margarin tror jeg faktisk at jeg aldri har kjøpt... Annet enn oljeblandet smør, da. 0 Siter
Gjest - Ingoen - Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Brelett på brødskiva Melange til baking og saus Olje til steking. Aldri tenkt over dette, bare gjør slik min mor alltid gjorde (unntatt oljebruk, da). Kan man erstatte Melange med meierismør i alle situasjoner ? *uvitende* 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Bruker enten Bremykt eller meierismør på brødet (tynt lag). Bruker stort sett olje til steking. Steker biff i smør (etter bruning uten fett). Bruker litt flytende margarin til vafler o.l. og Melangemargarin om de står i en oppskrift jeg skal bruke (sjelden). 0 Siter
Gjest luftslott Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Olivenolje til steking, rapsolje til baking, Melange til søte deiger og i potetmosen. På skiva blir det Soft lett eller Soft Oliven. Hvilken som er verst på smak er jeg litt usikker på, Bremykt eller Brelett tror jeg... lenge siden sist jeg spiste noe annet enn Soft:-) 0 Siter
Gjest Soft blå Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Jeg bruker Soft (blå pakke) som er laget av rapsolje. Dette er veldig bra for fordøyelsen. Det smaker godt, og vi bruker det til alt mulig. Jeg har melkeallergi, derfor har vi landet på dette. 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Brelett på brødskiva Melange til baking og saus Olje til steking. Aldri tenkt over dette, bare gjør slik min mor alltid gjorde (unntatt oljebruk, da). Kan man erstatte Melange med meierismør i alle situasjoner ? *uvitende* '' Kan man erstatte Melange med meierismør i alle situasjoner ? *uvitende*'' Ja. ) Det er mye bedre for kroppen din også. 0 Siter
morsan Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Kommer litt an på hva jeg bruker av margarin og smør, men margarin er mer nøytral i smaken, i tilfelle man ikke vil ha tydelig smørsmak. 0 Siter
Dorthe Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Olivenolje til steking, rapsolje til baking, Melange til søte deiger og i potetmosen. På skiva blir det Soft lett eller Soft Oliven. Hvilken som er verst på smak er jeg litt usikker på, Bremykt eller Brelett tror jeg... lenge siden sist jeg spiste noe annet enn Soft:-) Du skal ikke bruke olivenolje til steking, den tåler ikke så høye temperaturer. 0 Siter
....AV Skrevet 14. februar 2011 Skrevet 14. februar 2011 Jeg synes Bremykt eller Meierismør smaker best. På brødskiven bruker jeg enten Vita hjertegod eller ingenting. Bruker stort sett rapsolje til steking. Bruker rapsolje, Vita hjertegod eller Melange til baking. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.