Gjest Shira :o) Skrevet 9. juni 2011 Skrevet 9. juni 2011 Eller, favoritter, vanskelig å bare velge en. ;o) Jeg skal lage litt (eller det blir jo alltid mye, he he) tapas, men det blir jo ofte mine favoritter, og det kan jo hende at jeg ser meg blind på dem. Så hva MÅ du ha som tapasrett? 0 Siter
Kalevaala Skrevet 9. juni 2011 Skrevet 9. juni 2011 Scampi stekt i chili og hvitløk er min favoritt: http://ingvildsmatblogg.blogspot.com/2009/08/scampi-i-chili-og-hvitlk.html 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 9. juni 2011 Skrevet 9. juni 2011 Scampi stekt i chili og hvitløk er min favoritt: http://ingvildsmatblogg.blogspot.com/2009/08/scampi-i-chili-og-hvitlk.html *sikle* Scampi er bare snadder! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 9. juni 2011 Skrevet 9. juni 2011 Dadler rulla i bacon Asparges med parmaskinke, sitron og shava parmesan God serrano- eller parmaskinke 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 9. juni 2011 Skrevet 9. juni 2011 Dadler rulla i bacon Asparges med parmaskinke, sitron og shava parmesan God serrano- eller parmaskinke En god spekeskinke er ett must! Nammenam! Dadler med bacon ja, det tror jeg at jeg må lage. Sikkert kun jeg og sambo som kommer til å spise det, men det får så være, mer på oss! ;o) Brie med fersk daddel, smakt det? Det var også nydelig. var noe med den kombinasjonen som ble så god. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 9. juni 2011 Skrevet 9. juni 2011 [quote name=Shira )' timestamp='1307625583' post='4594818] En god spekeskinke er ett must! Nammenam! Dadler med bacon ja, det tror jeg at jeg må lage. Sikkert kun jeg og sambo som kommer til å spise det, men det får så være, mer på oss! ;o) Brie med fersk daddel, smakt det? Det var også nydelig. var noe med den kombinasjonen som ble så god. Det er alltid veldig godt med noe søtt til blå- og hvitmuggoster, så jeg betviler ikke at det er godt 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 9. juni 2011 Skrevet 9. juni 2011 Det er alltid veldig godt med noe søtt til blå- og hvitmuggoster, så jeg betviler ikke at det er godt Ja, det er det! Åååå, nå ble jeg sulten! Jeg skal egentlig lage middag nå, ikke sitte her å sikle over tastaturet. ;o) De la ned tapasrestauranten her. Jeg gikk med sort i en uke! Det var bare så god mat der. Nå ble jeg trist bare av å tenke på det igjen. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 9. juni 2011 Skrevet 9. juni 2011 Dadler rulla i bacon Asparges med parmaskinke, sitron og shava parmesan God serrano- eller parmaskinke ''Dadler rulla i bacon'' Åh, det er noe av det beste som fins! *slafse* 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 9. juni 2011 Skrevet 9. juni 2011 San Miguel. Det vil det være! Selvsagt! 0 Siter
BobbyPeru Skrevet 9. juni 2011 Skrevet 9. juni 2011 Jeg må ha bruchetta (m hjemmelaget salsa, serrano og fersk mozzarella), kjøttboller i tomatsaus (sterk) og en enkel tomatsalat på tapasbordet i tillegg til det som er sagt under. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 9. juni 2011 Skrevet 9. juni 2011 "Må ha" god skinke (serrano/parma) og manchegoost e.l. Liker svært godt reker eller scampi i chili og hvitløk. En eller annen form for poteter (kanaripoteter er knallgodt, patatas bravas etc. også godt). Liker også godt noe grønnsaker - gjerne grønne bønner med sitron (som jeg har fått noen ganger) og en eller annen form for frisk tomat e.l. Godt brød og aïoli - og oliven! Og vin må jeg selvsagt ha - rikelig. Liker mye annet også da, f.eks. spanske kjøttboller, diverse fiskeretter.... *S*. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 9. juni 2011 Skrevet 9. juni 2011 Jeg må ha bruchetta (m hjemmelaget salsa, serrano og fersk mozzarella), kjøttboller i tomatsaus (sterk) og en enkel tomatsalat på tapasbordet i tillegg til det som er sagt under. Nammenam! Noe av dette må jeg ha. Det er jo så godt. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 9. juni 2011 Skrevet 9. juni 2011 "Må ha" god skinke (serrano/parma) og manchegoost e.l. Liker svært godt reker eller scampi i chili og hvitløk. En eller annen form for poteter (kanaripoteter er knallgodt, patatas bravas etc. også godt). Liker også godt noe grønnsaker - gjerne grønne bønner med sitron (som jeg har fått noen ganger) og en eller annen form for frisk tomat e.l. Godt brød og aïoli - og oliven! Og vin må jeg selvsagt ha - rikelig. Liker mye annet også da, f.eks. spanske kjøttboller, diverse fiskeretter.... *S*. Jeg har noen knallgode oliven som vi skal ha. Kjøpte noen produkter av en italiener som solgte, og de olivene var noe av det beste jeg har smakt. Kjøpte også en paprikatapenade som var utrolig god. Potene er åpne enda, ikke helt bestemt meg. Vin blir det, mye vin. Vi er en liten vennegjeng som skal spise, så skal vi bade i badestamp etterpå (vi er gode venner, og bader ofte sammen for vi har stamp i hagen), så det blir rikelig med vin både til maten og etterpå, vær du sikker! ;o) Pluss øl. Pluss at kokken, dvs meg, må ha vinglass ved siden av seg på kjøkkenet. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 1. november 2012 Skrevet 1. november 2012 Dadler rulla i bacon Asparges med parmaskinke, sitron og shava parmesan God serrano- eller parmaskinke ''Dadler rulla i bacon'' Hvordan steker du de? God varme i ovnen og et par minutter - eller? (vil jo ha baconet stekt og ikke kokt). Ok at de blir kalde før fortæring (skal ha de med meg et sted)? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 9. november 2012 Skrevet 9. november 2012 ''Dadler rulla i bacon'' Hvordan steker du de? God varme i ovnen og et par minutter - eller? (vil jo ha baconet stekt og ikke kokt). Ok at de blir kalde før fortæring (skal ha de med meg et sted)? I panne på litt høy varme. Kan fraktes og lunkes litt på i ovn rett før servering. Det var da pokker til gammel tråd du hadde hosta opp...? 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 9. november 2012 Skrevet 9. november 2012 I panne på litt høy varme. Kan fraktes og lunkes litt på i ovn rett før servering. Det var da pokker til gammel tråd du hadde hosta opp...? ''Det var da pokker til gammel tråd du hadde hosta opp...? ;)'' Det var da pokker så lang tid det tok deg å svare? . Jeg stekte dem i grillpanne før jeg puttet dem et par minutter i ovnen rett før jeg dro av gårde - og de ble kjempegode (forstatt lunkne da de ble inntatt) :-) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 10. november 2012 Skrevet 10. november 2012 ''Det var da pokker til gammel tråd du hadde hosta opp...? ;)'' Det var da pokker så lang tid det tok deg å svare? . Jeg stekte dem i grillpanne før jeg puttet dem et par minutter i ovnen rett før jeg dro av gårde - og de ble kjempegode (forstatt lunkne da de ble inntatt) :-) ''Det var da pokker så lang tid det tok deg å svare? .'' Godt poeng. Jeg har ikke noe liv lenger. Ikke engang et dol-liv. Det er slitsomt å være lærer! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.