Gå til innhold

Vaksiner


Liselia

Anbefalte innlegg

Hei

Jeg har utsatt vaksinering av min lille datter på 7 mndr. fordi jeg ikke liker tanken på å proppe henne med kvikksølv og bly og alle de andre fæle tingene som benyttes som konserveringsmiddel i vaksinene. Nå skal vi ut og reise, og min mann ønsker derfor at vi skal vaksinere henne. Finnes det naturmedisiner el.l. som jeg kan gi henne for å styrke immunforsvaret etter vaksinering i morgen (onsdag 6.9)?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Stig Bruset, Allmenpraktiserende Lege

Kjære Liselia.

Tilsetningsstoffer i vaksiner finnes kun i mikroskopiske mengder, så du trenger ikke være redd for en forgiftning med kvikksølv etc. Derimot kan noen barn være følsomme mot konserveringsstoffer så du bør holde øye med barnet de første dagene etter vaksinen og sørge for nok hvile og søvn. Homøopatene bruker ofte å anbefale Silicea eller Sulfur etter vaksiner, men for å få nærmere råd bør du kontakte en utøver. Såvidt jeg vet er det ikke gjort vitenskapelige forsøk som bekrefter en slik effekt. Forøvrig er vaksinering et spennende tema og det foregår en kontinuerlig diskusjon i fagmiljøer blant annet om sammenhengen mellom vaksinering og astma-og allergiutvikling.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...