Gjest Nickløsheletida Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Jeg skal ha et par kollegaer på middag og tenkte på en kyllinggryte. Hva er din beste kyllinggryte? Har du noe annet lettvindt og godt å foreslå som ikke tar så alt for lang tid å lage, så mottar jeg gjerne tips. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 http://www.channel4.com/4food/recipes/chefs/gordon-ramsay/smoked-paprika-chicken-stroganoff-recipe Jeg serverer den med ris i stedet for å lage spätzle, som i oppskrifta. 0 Siter
Gjest Fish 'n chips Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 http://www.grouprecipes.com/17262/flygande-jakob.html 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Bruker egentlig skjelden kylling i selskap, men har servert både coq au vin (med kylling) og fylt kyllingfilet med båndspagetti og roquefortsaus - begge med suksess 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Bruker egentlig skjelden kylling i selskap, men har servert både coq au vin (med kylling) og fylt kyllingfilet med båndspagetti og roquefortsaus - begge med suksess Det skal ikke være noe selskap, bare en hverdagsmiddag da de kommer til meg etter jobb. Ellers takk for tips:-) 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 http://www.channel4.com/4food/recipes/chefs/gordon-ramsay/smoked-paprika-chicken-stroganoff-recipe Jeg serverer den med ris i stedet for å lage spätzle, som i oppskrifta. Det så godt ut. Takk for tips:-) 0 Siter
Persille1365381127 Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Stek skorpe på kyllingfiletene i stekepanne, legg dem i ildfast form med bacon, løk, fersk champignon og soltørket tomat som også er stekt litt på forhånd, cherrytomater, frisk basilikum, og marinert hvitløk. Fyll på med kremfløte til alt er nesten dekket. Kok ris, og ha en fin salat til Med unntak av risen kan du egentlig lage alt dagen i forveien.... En annen ting; vanlig salat er kjedelig. Lag heller salat av paprika (flere farger), cherrytomater, mango, selleri, granateple, sukkererter, melon, ruccola eller spinat, frisk champignon og pinjekjerner. I prinsippet kan du ta det du finner i grønnsaksdisken. Da blir den litt morsommere både i farge og smak 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 http://www.grouprecipes.com/17262/flygande-jakob.html Takk for tips:-) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Det så godt ut. Takk for tips:-) Det er veldig enkelt, og kjempegodt. Smoked paprika-krydderet fås på litt større matvarebutikker, og på Gutta på Haugen. 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Det skal ikke være noe selskap, bare en hverdagsmiddag da de kommer til meg etter jobb. Ellers takk for tips:-) Hva med red curry suppe med kokosmelk og kylling da, det hadde vi i dag. Kjempegodt spesielt etter all julematen... 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Stek skorpe på kyllingfiletene i stekepanne, legg dem i ildfast form med bacon, løk, fersk champignon og soltørket tomat som også er stekt litt på forhånd, cherrytomater, frisk basilikum, og marinert hvitløk. Fyll på med kremfløte til alt er nesten dekket. Kok ris, og ha en fin salat til Med unntak av risen kan du egentlig lage alt dagen i forveien.... En annen ting; vanlig salat er kjedelig. Lag heller salat av paprika (flere farger), cherrytomater, mango, selleri, granateple, sukkererter, melon, ruccola eller spinat, frisk champignon og pinjekjerner. I prinsippet kan du ta det du finner i grønnsaksdisken. Da blir den litt morsommere både i farge og smak Nå ble det litt vankelig å bestemme seg, men jeg tror jeg går for denne. Bruker du baconterninger eller strimler? 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Det er veldig enkelt, og kjempegodt. Smoked paprika-krydderet fås på litt større matvarebutikker, og på Gutta på Haugen. Aha, så det er krydder. Skjønte ikke hva slags paprika det var ;-) 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Det er veldig enkelt, og kjempegodt. Smoked paprika-krydderet fås på litt større matvarebutikker, og på Gutta på Haugen. Jeg har paprikakrydder, merket Hindu. Kan jeg bruke det? 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Hva med red curry suppe med kokosmelk og kylling da, det hadde vi i dag. Kjempegodt spesielt etter all julematen... Jo, men jeg er litt lei av curry. Pleier å lage en kyllinggryte med curry, men har laget den litt for ofte:-) 0 Siter
Persille1365381127 Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Nå ble det litt vankelig å bestemme seg, men jeg tror jeg går for denne. Bruker du baconterninger eller strimler? Det spiller ingen rolle, jeg pleier bare kjøpe vanlig bacon og strimle det før jeg steker det. Lykke til! Det er veldig lett, og veldig godt 0 Siter
Babette Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Dette er min favoritt: Kyllingfileter bankes flate uten at de går i stykker. Strø litt salt og pepper på. Legg på rikelig med moset fetaost og pesto. Jeg bruker et helt glass fetaost (siler av oljen) og et glass pesto til to personer og 3 fileter. Rull hver filet forsiktig sammen og vikle 1-2 baconskiver rundt hver filetrull, slik at baconet "lukker" rullen. Legges i en stor ildfast form eller langpanne. Jeg synes det går lettest å rulle fileten sammen på langs. Inn i ovnen på 200 grader og litt over midt i ovnen i ca. 35 minutter til baconet ser passe stekt ut. Serveres med ris (med soyasausdrypp) og salat. Noe av fyllet renner ut under stekinga, men vi spiser det også. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Noe av det beste jeg vet er å woke kyllingfileter, masse purreløk, paprika og brekkbønner (ha gjerne i div sopp også) sammen med en kyllingbuljongterning, fløte og creme fraiche. Ofte dropper jeg risen, men til selskap ville jeg nok tatt med ris også. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Jeg har paprikakrydder, merket Hindu. Kan jeg bruke det? Da er litt av vitsen borte, du får ikke den røyksmaken på kyllingkjøttet. Jeg har laga den en gang med vanlig paprikapulver, det ble veldig kjedelig og lite smak. Boksen jeg har ser slik ut: http://www.google.no/imgres?q=smoked+paprika&hl=no&rlz=1C1DVCC_enNO391NO391&biw=1639&bih=812&tbm=isch&tbnid=6opBOf7uSOAcvM:&imgrefurl=http://www.cybercucina.com/ccdocs/products/LD7075.html&docid=pvWWJgKDLsQdlM&imgurl=http://www.cybercucina.com/ccimages/products/LD7075-l.jpg&w=640&h=480&ei=cyoCT-XiK-jd4QS5-smNCA&zoom=1&iact=hc&vpx=841&vpy=160&dur=2122&hovh=193&hovw=258&tx=142&ty=140&sig=110096080466611647990&page=3&tbnh=139&tbnw=186&start=66&ndsp=32&ved=1t:429,r:12,s:66 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Da er litt av vitsen borte, du får ikke den røyksmaken på kyllingkjøttet. Jeg har laga den en gang med vanlig paprikapulver, det ble veldig kjedelig og lite smak. Boksen jeg har ser slik ut: http://www.google.no/imgres?q=smoked+paprika&hl=no&rlz=1C1DVCC_enNO391NO391&biw=1639&bih=812&tbm=isch&tbnid=6opBOf7uSOAcvM:&imgrefurl=http://www.cybercucina.com/ccdocs/products/LD7075.html&docid=pvWWJgKDLsQdlM&imgurl=http://www.cybercucina.com/ccimages/products/LD7075-l.jpg&w=640&h=480&ei=cyoCT-XiK-jd4QS5-smNCA&zoom=1&iact=hc&vpx=841&vpy=160&dur=2122&hovh=193&hovw=258&tx=142&ty=140&sig=110096080466611647990&page=3&tbnh=139&tbnw=186&start=66&ndsp=32&ved=1t:429,r:12,s:66 Ok, skal prøve finne den:-) 0 Siter
....AV Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Ikke gryte, men suppe og veldig god. Pleier å lage uten linser og den likes av alle og er enkel og rask å lage. http://www.arla.se/default____17653.aspx?recipeid=14815 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.