Gå til innhold

Tips til middag


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 49
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Mrs D

    6

  • Mandolaika

    5

  • mariaflyfly

    3

  • Persille1365381127

    2

Gjest Nickløsheletida

Stek kyllingfileter, ha dem i ildfast form sammen med aprikoser, cashewnøtter og fløte og la det stå i ovnen ca 30 minutter. Server med ris og salat. Skikkelig digg!

Det ble retten din jeg valgte. Da jeg var på butikken tok jeg med meg av 3 av oppskriftene her og bestemte meg for å ta den som jeg rasket fant ingrendiense til for å slippe gå så mye rundt i butikken å lete.

Den var som du sier skikkelig digg :-) Lagde den 2 dager på rad for jeg hadde lyst til å lage den til familien også, dagen etter :-)

De andre oppskriftene får jeg prøve etterhvert.

Det ble retten din jeg valgte. Da jeg var på butikken tok jeg med meg av 3 av oppskriftene her og bestemte meg for å ta den som jeg rasket fant ingrendiense til for å slippe gå så mye rundt i butikken å lete.

Den var som du sier skikkelig digg :-) Lagde den 2 dager på rad for jeg hadde lyst til å lage den til familien også, dagen etter :-)

De andre oppskriftene får jeg prøve etterhvert.

Fint den falt i smak!

Fikk den servert av en venninne for mange år siden, og har siden laget den med stort hell mange ganger. Aldri opplevd at folk ikke har likt den. :)

  • 8 måneder senere...

Annonse

Stek kyllingfileter, ha dem i ildfast form sammen med aprikoser, cashewnøtter og fløte og la det stå i ovnen ca 30 minutter. Server med ris og salat. Skikkelig digg!

Steker du kyllingfiletene i stekepanne før du legger dem i ildfast form og steker alt sammen i ovnen? Eller holder det med tredve min i ovnen (rå kyllingfilet)?

Annonse

Gjest Nickløsheletida

Og hvor mange grader lar du det stå i ovnen på i 30 min.? ;-)

Søndagsmiddagen er i sikte. :-)

Det husker jeg ikke. Jeg sjekker etterhvert og 250 grader, men det er forskjell på ovner. En gang jeg lagde et annet sted, greide jeg å svi den toppen, så prøv deg frem og sjekk underveis.

Gjest Nickløsheletida

Steker du kyllingfiletene i stekepanne før du legger dem i ildfast form og steker alt sammen i ovnen? Eller holder det med tredve min i ovnen (rå kyllingfilet)?

Siden hun ikke er her nå, så kan jeg si at jeg steker forsiktig på hver side først, men jeg vet ikke om det er nødvendig.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...