Mrs D Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Stek kyllingfileter, ha dem i ildfast form sammen med aprikoser, cashewnøtter og fløte og la det stå i ovnen ca 30 minutter. Server med ris og salat. Skikkelig digg! 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Takk for tips til alle jeg enda ikke har svart. Jeg må velge en av de i morgen, men jeg skal ta vare på alle oppskriftene slik at jeg kan teste ut alle i tur og orden:-) 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Ikke gryte, men suppe og veldig god. Pleier å lage uten linser og den likes av alle og er enkel og rask å lage. http://www.arla.se/default____17653.aspx?recipeid=14815 Ser god ut ja. Skal prøve den:) 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 6. januar 2012 Skrevet 6. januar 2012 Stek kyllingfileter, ha dem i ildfast form sammen med aprikoser, cashewnøtter og fløte og la det stå i ovnen ca 30 minutter. Server med ris og salat. Skikkelig digg! Det ble retten din jeg valgte. Da jeg var på butikken tok jeg med meg av 3 av oppskriftene her og bestemte meg for å ta den som jeg rasket fant ingrendiense til for å slippe gå så mye rundt i butikken å lete. Den var som du sier skikkelig digg :-) Lagde den 2 dager på rad for jeg hadde lyst til å lage den til familien også, dagen etter :-) De andre oppskriftene får jeg prøve etterhvert. 0 Siter
Mrs D Skrevet 7. januar 2012 Skrevet 7. januar 2012 Det ble retten din jeg valgte. Da jeg var på butikken tok jeg med meg av 3 av oppskriftene her og bestemte meg for å ta den som jeg rasket fant ingrendiense til for å slippe gå så mye rundt i butikken å lete. Den var som du sier skikkelig digg :-) Lagde den 2 dager på rad for jeg hadde lyst til å lage den til familien også, dagen etter :-) De andre oppskriftene får jeg prøve etterhvert. Fint den falt i smak! Fikk den servert av en venninne for mange år siden, og har siden laget den med stort hell mange ganger. Aldri opplevd at folk ikke har likt den. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 22. september 2012 Skrevet 22. september 2012 Stek kyllingfileter, ha dem i ildfast form sammen med aprikoser, cashewnøtter og fløte og la det stå i ovnen ca 30 minutter. Server med ris og salat. Skikkelig digg! Tørkede aprikoser? Salte cashewnøtter? *nysgjerrig* 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 22. september 2012 Skrevet 22. september 2012 Tørkede aprikoser? Salte cashewnøtter? *nysgjerrig* Jeg mener de var usaltede de jeg brukte og aprikosene var tørkede. Jeg har lagd denne retten flere ganger etter denne tråden. Kjempegod :-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 22. september 2012 Skrevet 22. september 2012 Jeg mener de var usaltede de jeg brukte og aprikosene var tørkede. Jeg har lagd denne retten flere ganger etter denne tråden. Kjempegod :-) Ok, takk, skal prøves. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 22. september 2012 Skrevet 22. september 2012 Tørkede aprikoser? Salte cashewnøtter? *nysgjerrig* Sikkert kjempegodt! Du burde servere banan i skiver, samt peanøtter til f.eks. gryterett med svinekjøtt i. Det er fantastisk nydelig:))) Noen bruker også rosiner til, men jeg hater rosiner.... 0 Siter
Gjest togli Skrevet 22. september 2012 Skrevet 22. september 2012 Stek kyllingfileter, ha dem i ildfast form sammen med aprikoser, cashewnøtter og fløte og la det stå i ovnen ca 30 minutter. Server med ris og salat. Skikkelig digg! Steker du kyllingfiletene i stekepanne før du legger dem i ildfast form og steker alt sammen i ovnen? Eller holder det med tredve min i ovnen (rå kyllingfilet)? 0 Siter
Mandolaika Skrevet 22. september 2012 Skrevet 22. september 2012 Jeg mener de var usaltede de jeg brukte og aprikosene var tørkede. Jeg har lagd denne retten flere ganger etter denne tråden. Kjempegod :-) Hvor mye fløte tok helte du i, og var det matfløte eller kremfløte? 0 Siter
Mandolaika Skrevet 22. september 2012 Skrevet 22. september 2012 Jeg mener de var usaltede de jeg brukte og aprikosene var tørkede. Jeg har lagd denne retten flere ganger etter denne tråden. Kjempegod :-) Og hvor mange grader lar du det stå i ovnen på i 30 min.? ;-) Søndagsmiddagen er i sikte. :-) 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 22. september 2012 Skrevet 22. september 2012 Hvor mye fløte tok helte du i, og var det matfløte eller kremfløte? Jeg har brukt begge deler. 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 22. september 2012 Skrevet 22. september 2012 Og hvor mange grader lar du det stå i ovnen på i 30 min.? ;-) Søndagsmiddagen er i sikte. :-) Det husker jeg ikke. Jeg sjekker etterhvert og 250 grader, men det er forskjell på ovner. En gang jeg lagde et annet sted, greide jeg å svi den toppen, så prøv deg frem og sjekk underveis. 0 Siter
Mandolaika Skrevet 22. september 2012 Skrevet 22. september 2012 Jeg har brukt begge deler. Okey, en hel boks fløte eller? 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 22. september 2012 Skrevet 22. september 2012 Steker du kyllingfiletene i stekepanne før du legger dem i ildfast form og steker alt sammen i ovnen? Eller holder det med tredve min i ovnen (rå kyllingfilet)? Siden hun ikke er her nå, så kan jeg si at jeg steker forsiktig på hver side først, men jeg vet ikke om det er nødvendig. 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 22. september 2012 Skrevet 22. september 2012 Okey, en hel boks fløte eller? Jeg husker ikke nøyaktig. Tror det har variert og det kommer litt an på hvor mye saus du vil ha, men det blir nok ikke feil med en boks. 0 Siter
Mandolaika Skrevet 22. september 2012 Skrevet 22. september 2012 Jeg husker ikke nøyaktig. Tror det har variert og det kommer litt an på hvor mye saus du vil ha, men det blir nok ikke feil med en boks. Ok, tusen takk for svar. Jeg er glad i squash og aubergine, kanskje det er godt å ha i også. 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 22. september 2012 Skrevet 22. september 2012 Ok, tusen takk for svar. Jeg er glad i squash og aubergine, kanskje det er godt å ha i også. Ja, det kan godt hende:) Jeg har brukt å krydre med kyllingkrydder også. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 22. september 2012 Skrevet 22. september 2012 Siden hun ikke er her nå, så kan jeg si at jeg steker forsiktig på hver side først, men jeg vet ikke om det er nødvendig. Ok, takk:) Stekes de gjennomstekte? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.