Gå til innhold

Tips til middag


Anbefalte innlegg

Skrevet

Stek kyllingfileter, ha dem i ildfast form sammen med aprikoser, cashewnøtter og fløte og la det stå i ovnen ca 30 minutter. Server med ris og salat. Skikkelig digg!

  • Svar 49
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Mrs D

    6

  • Mandolaika

    5

  • mariaflyfly

    3

  • Persille1365381127

    2

Gjest Nickløsheletida
Skrevet

Takk for tips til alle jeg enda ikke har svart. Jeg må velge en av de i morgen, men jeg skal ta vare på alle oppskriftene slik at jeg kan teste ut alle i tur og orden:-)

Gjest Nickløsheletida
Skrevet

Stek kyllingfileter, ha dem i ildfast form sammen med aprikoser, cashewnøtter og fløte og la det stå i ovnen ca 30 minutter. Server med ris og salat. Skikkelig digg!

Det ble retten din jeg valgte. Da jeg var på butikken tok jeg med meg av 3 av oppskriftene her og bestemte meg for å ta den som jeg rasket fant ingrendiense til for å slippe gå så mye rundt i butikken å lete.

Den var som du sier skikkelig digg :-) Lagde den 2 dager på rad for jeg hadde lyst til å lage den til familien også, dagen etter :-)

De andre oppskriftene får jeg prøve etterhvert.

Skrevet

Det ble retten din jeg valgte. Da jeg var på butikken tok jeg med meg av 3 av oppskriftene her og bestemte meg for å ta den som jeg rasket fant ingrendiense til for å slippe gå så mye rundt i butikken å lete.

Den var som du sier skikkelig digg :-) Lagde den 2 dager på rad for jeg hadde lyst til å lage den til familien også, dagen etter :-)

De andre oppskriftene får jeg prøve etterhvert.

Fint den falt i smak!

Fikk den servert av en venninne for mange år siden, og har siden laget den med stort hell mange ganger. Aldri opplevd at folk ikke har likt den. :)

  • 8 måneder senere...
Skrevet

Stek kyllingfileter, ha dem i ildfast form sammen med aprikoser, cashewnøtter og fløte og la det stå i ovnen ca 30 minutter. Server med ris og salat. Skikkelig digg!

Tørkede aprikoser?

Salte cashewnøtter?

*nysgjerrig*

Gjest Nickløsheletida
Skrevet

Tørkede aprikoser?

Salte cashewnøtter?

*nysgjerrig*

Jeg mener de var usaltede de jeg brukte og aprikosene var tørkede.

Jeg har lagd denne retten flere ganger etter denne tråden. Kjempegod :-)

Skrevet

Jeg mener de var usaltede de jeg brukte og aprikosene var tørkede.

Jeg har lagd denne retten flere ganger etter denne tråden. Kjempegod :-)

Ok, takk, skal prøves.

Skrevet

Tørkede aprikoser?

Salte cashewnøtter?

*nysgjerrig*

Sikkert kjempegodt!

Du burde servere banan i skiver, samt peanøtter til f.eks. gryterett med svinekjøtt i. Det er fantastisk nydelig:))) Noen bruker også rosiner til, men jeg hater rosiner....

Skrevet

Stek kyllingfileter, ha dem i ildfast form sammen med aprikoser, cashewnøtter og fløte og la det stå i ovnen ca 30 minutter. Server med ris og salat. Skikkelig digg!

Steker du kyllingfiletene i stekepanne før du legger dem i ildfast form og steker alt sammen i ovnen? Eller holder det med tredve min i ovnen (rå kyllingfilet)?

Skrevet

Jeg mener de var usaltede de jeg brukte og aprikosene var tørkede.

Jeg har lagd denne retten flere ganger etter denne tråden. Kjempegod :-)

Hvor mye fløte tok helte du i, og var det matfløte eller kremfløte?

Skrevet

Jeg mener de var usaltede de jeg brukte og aprikosene var tørkede.

Jeg har lagd denne retten flere ganger etter denne tråden. Kjempegod :-)

Og hvor mange grader lar du det stå i ovnen på i 30 min.? ;-)

Søndagsmiddagen er i sikte. :-)

Gjest Nickløsheletida
Skrevet

Hvor mye fløte tok helte du i, og var det matfløte eller kremfløte?

Jeg har brukt begge deler.

Gjest Nickløsheletida
Skrevet

Og hvor mange grader lar du det stå i ovnen på i 30 min.? ;-)

Søndagsmiddagen er i sikte. :-)

Det husker jeg ikke. Jeg sjekker etterhvert og 250 grader, men det er forskjell på ovner. En gang jeg lagde et annet sted, greide jeg å svi den toppen, så prøv deg frem og sjekk underveis.

Skrevet

Jeg har brukt begge deler.

Okey, en hel boks fløte eller?

Gjest Nickløsheletida
Skrevet

Steker du kyllingfiletene i stekepanne før du legger dem i ildfast form og steker alt sammen i ovnen? Eller holder det med tredve min i ovnen (rå kyllingfilet)?

Siden hun ikke er her nå, så kan jeg si at jeg steker forsiktig på hver side først, men jeg vet ikke om det er nødvendig.

Gjest Nickløsheletida
Skrevet

Okey, en hel boks fløte eller?

Jeg husker ikke nøyaktig. Tror det har variert og det kommer litt an på hvor mye saus du vil ha, men det blir nok ikke feil med en boks.

Skrevet

Jeg husker ikke nøyaktig. Tror det har variert og det kommer litt an på hvor mye saus du vil ha, men det blir nok ikke feil med en boks.

Ok, tusen takk for svar. Jeg er glad i squash og aubergine, kanskje det er godt å ha i også.

Gjest Nickløsheletida
Skrevet

Ok, tusen takk for svar. Jeg er glad i squash og aubergine, kanskje det er godt å ha i også.

Ja, det kan godt hende:) Jeg har brukt å krydre med kyllingkrydder også.

Skrevet

Siden hun ikke er her nå, så kan jeg si at jeg steker forsiktig på hver side først, men jeg vet ikke om det er nødvendig.

Ok, takk:)

Stekes de gjennomstekte?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...