Gå til innhold

Alt. beh. mot halsinfeksjoner?


Gjest elize

Anbefalte innlegg

Jeg er 32 år og har de siste 6 mnd. hatt 6 halsinfeksjoner(sengeliggende 3-4 dager) med påfølgende penicillinkur. Begynner å bli ganske sliten å lei dette (er også nybakt mor....). Er der prøvd alt. beh. mot dette? Har vurdere å så til soneterapi men er usikker på om halsinfeksjoner er noe disse kan prøve å behandle. Takknemlig for svar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Stig Bruset, Allmenpraktiserende Lege

Kjære elize.

Du er ikke alene om å få tilbakevendende infeksjoner. Jeg vil råde deg til å unngå smitte hvis detter er mulig og ved første tegn på sykdom bruke sink sugetabletter hver 2. time sammen med solhatt (1 kpsl eller 20 dråper som blandes i litt vann og gurgles). Problemet med streptokokker et at de av og til kan gi skader på nyrer eller hjerteklaffer hvis ikke infeksjonen behandles. Det er derfor viktig at du går til regelmessig legekontroll. Av og til kan det bli nødvendig å fjerne mandlene hvis disse er skadet av infeksjonene.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...