Gå til innhold

uvaner


Gjest Kåkki

Anbefalte innlegg

Siden jeg var i tenårene har jeg hatt en uvane som ikke er spesielt pen å se på. Det er en slags muskel trekning i kjevemuskelen som drar munnviken ned på den ene siden. Denne muskelen er nå blitt ganske hard og anspent. Jeg vet ikke helt når jeg gjør dette da jeg ikke merker det selv. Jeg får høre det er mest mens jeg tenker og lurer på noe. Fordi jeg nå er i jobbsøker situasjon og har mistanke om at denne rare rykningen kan komme på intervju skriver jeg altså inn hit. Kan akupunktur være en ide? Det kan kanskje få muskelen til å slappe av? Er det noen som har erfaring med tilsvarende uvaner og som har blitt kvitt den?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Stig Bruset, Allmenpraktiserende Lege

Kjære Kåkki.

Du har sannsynligvis det vi kaller for tics som kan være vanskelig å bli kvitt. Akupunktur kan hjelpe på enkelte nevrologiske tilstander så det kan være verdt et forsøk. Du kan også be om å bli henvist til en nevrologisk avdeling for vurdering eller spørre en nevrolog. Noen bruker injeksjoner som setter muskelen ute av funksjon for en periode, men dette må vurderes i hvert enkelt tilfelle så du ikke blir skjev i ansiktet.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...