Gå til innhold

Spiser du suppe?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Min oppskrift - den er fantastisk:

GULASJ

Dette trenger du til cirka 4 personer.

1 paprika

3 ts paprikapulver

ca. 500 g biffkjøtt (mørbrad eller flatbiff (hvis det er lov å si…))

2 ts salt

1 ts pepper/sitronpepper

1 fersk chili

5 poteter

1 stor gulrot

3 ss tomatpuré

1/2 purre

1 løk

3 fedd hvitløk

Karve - males

noe tabasco

1 liter kjøttbuljong

Kruspersille

matoljeog smør til steking

saften av 1/2 sitron (smak deg frem)

Skjær biff, paprika, poteter, gulrot og løk i terninger, purre skjæres i skiver.

Stek løk og hvitløk sammen.

Sleng biffterningene oppi og brun disse lett.

Tilsett tomatpure og bland dette godt inn. Tilsett paprika, paprikapulver, purre og kjøttbuljong.

Tilsett krydder, og la retten småkoke i et par timers tid, Kok så potetene og gulerøttene med i den siste halvtimen, -til de er akkurat passe og ikke grøter til suppen. Smak til med tabasco, krydder, sitron og evt. mer chili.Hakk opp kruspersille og ha i. NAM!

Den må være kjempegod, men må koste flere hundre kroner eller?

Skrevet

Den må være kjempegod, men må koste flere hundre kroner eller?

nei - ganske billig. Jeg bruker å kjøpe grytebiter av okse i Sverige. Men det er festmat da :) og jeg lager mangedoblet posjon og fryser ned.

Skrevet

Min oppskrift - den er fantastisk:

GULASJ

Dette trenger du til cirka 4 personer.

1 paprika

3 ts paprikapulver

ca. 500 g biffkjøtt (mørbrad eller flatbiff (hvis det er lov å si…))

2 ts salt

1 ts pepper/sitronpepper

1 fersk chili

5 poteter

1 stor gulrot

3 ss tomatpuré

1/2 purre

1 løk

3 fedd hvitløk

Karve - males

noe tabasco

1 liter kjøttbuljong

Kruspersille

matoljeog smør til steking

saften av 1/2 sitron (smak deg frem)

Skjær biff, paprika, poteter, gulrot og løk i terninger, purre skjæres i skiver.

Stek løk og hvitløk sammen.

Sleng biffterningene oppi og brun disse lett.

Tilsett tomatpure og bland dette godt inn. Tilsett paprika, paprikapulver, purre og kjøttbuljong.

Tilsett krydder, og la retten småkoke i et par timers tid, Kok så potetene og gulerøttene med i den siste halvtimen, -til de er akkurat passe og ikke grøter til suppen. Smak til med tabasco, krydder, sitron og evt. mer chili.Hakk opp kruspersille og ha i. NAM!

Tusen takk, flisa! Denne skal prøves. :)

Skrevet

Tusen takk, flisa! Denne skal prøves. :)

Du vil ikke angre :) jeg bruker å lage en svææær kjele full og fryser ned i gamle sodd-spann det vi får igjen. Mine venner etterspør gulasjmiddager hos meg, og nå når høsten nærmer seg, så passer det godt igjen :)

Gjest Nickløsheletida
Skrevet

Suppe er godt det :-). Laget en stor kjele med hjemmelaget blomkål og brokkolisuppe i går. Middag i 2 dager. Litt slapp blomkål i dag, men grei nok.

Hadde mannen min vært hjemme hadde det ikke vært nok for han, men bra nok for oss andre :-)

Skrevet

Ja, suppe er stort sett helt OK. Den beste lager jeg selv, på poteter, pølser, linser, gulrot, buljongpulver og krydder.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...