Gjest Reqile Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 Min oppskrift - den er fantastisk: GULASJ Dette trenger du til cirka 4 personer. 1 paprika 3 ts paprikapulver ca. 500 g biffkjøtt (mørbrad eller flatbiff (hvis det er lov å si…)) 2 ts salt 1 ts pepper/sitronpepper 1 fersk chili 5 poteter 1 stor gulrot 3 ss tomatpuré 1/2 purre 1 løk 3 fedd hvitløk Karve - males noe tabasco 1 liter kjøttbuljong Kruspersille matoljeog smør til steking saften av 1/2 sitron (smak deg frem) Skjær biff, paprika, poteter, gulrot og løk i terninger, purre skjæres i skiver. Stek løk og hvitløk sammen. Sleng biffterningene oppi og brun disse lett. Tilsett tomatpure og bland dette godt inn. Tilsett paprika, paprikapulver, purre og kjøttbuljong. Tilsett krydder, og la retten småkoke i et par timers tid, Kok så potetene og gulerøttene med i den siste halvtimen, -til de er akkurat passe og ikke grøter til suppen. Smak til med tabasco, krydder, sitron og evt. mer chili.Hakk opp kruspersille og ha i. NAM! Den må være kjempegod, men må koste flere hundre kroner eller? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382827-spiser-du-suppe/page/2/#findComment-3380275 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 Den må være kjempegod, men må koste flere hundre kroner eller? nei - ganske billig. Jeg bruker å kjøpe grytebiter av okse i Sverige. Men det er festmat da og jeg lager mangedoblet posjon og fryser ned. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382827-spiser-du-suppe/page/2/#findComment-3380283 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 22. august 2012 Del Skrevet 22. august 2012 Min oppskrift - den er fantastisk: GULASJ Dette trenger du til cirka 4 personer. 1 paprika 3 ts paprikapulver ca. 500 g biffkjøtt (mørbrad eller flatbiff (hvis det er lov å si…)) 2 ts salt 1 ts pepper/sitronpepper 1 fersk chili 5 poteter 1 stor gulrot 3 ss tomatpuré 1/2 purre 1 løk 3 fedd hvitløk Karve - males noe tabasco 1 liter kjøttbuljong Kruspersille matoljeog smør til steking saften av 1/2 sitron (smak deg frem) Skjær biff, paprika, poteter, gulrot og løk i terninger, purre skjæres i skiver. Stek løk og hvitløk sammen. Sleng biffterningene oppi og brun disse lett. Tilsett tomatpure og bland dette godt inn. Tilsett paprika, paprikapulver, purre og kjøttbuljong. Tilsett krydder, og la retten småkoke i et par timers tid, Kok så potetene og gulerøttene med i den siste halvtimen, -til de er akkurat passe og ikke grøter til suppen. Smak til med tabasco, krydder, sitron og evt. mer chili.Hakk opp kruspersille og ha i. NAM! Tusen takk, flisa! Denne skal prøves. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382827-spiser-du-suppe/page/2/#findComment-3380752 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 23. august 2012 Del Skrevet 23. august 2012 Tusen takk, flisa! Denne skal prøves. Du vil ikke angre jeg bruker å lage en svææær kjele full og fryser ned i gamle sodd-spann det vi får igjen. Mine venner etterspør gulasjmiddager hos meg, og nå når høsten nærmer seg, så passer det godt igjen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382827-spiser-du-suppe/page/2/#findComment-3380868 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nickløsheletida Skrevet 23. august 2012 Del Skrevet 23. august 2012 Suppe er godt det :-). Laget en stor kjele med hjemmelaget blomkål og brokkolisuppe i går. Middag i 2 dager. Litt slapp blomkål i dag, men grei nok. Hadde mannen min vært hjemme hadde det ikke vært nok for han, men bra nok for oss andre :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382827-spiser-du-suppe/page/2/#findComment-3380911 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bella Dotte Skrevet 23. august 2012 Del Skrevet 23. august 2012 Ja, suppe er stort sett helt OK. Den beste lager jeg selv, på poteter, pølser, linser, gulrot, buljongpulver og krydder. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382827-spiser-du-suppe/page/2/#findComment-3380920 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.