Gå til innhold

Koldtbord - hva mangler jeg?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi har kjøpt:

- Roastbeef, reker, spekemat, laks, ørret, kyllingklubber, karbonader.

- små poteter, eggerøre, aioli, Landbrød, stekt løk, sprøstekt løk, majones, syltet agurk.

- i tillegg tenkte jeg og ha agurk, paprika, løk, små tomater og salat i en bolle.

HVA MANGLER JEG?

Sikker på at det er noe vi skulle trenge ved siden av dette som jeg ikke kommer på:)

Skrevet

I hvertfall oliven, ost og godt brød! :D

Så nå at du hadde brød, men som GA nevner bør du ha smør også.

Skrevet

smør?

hahaha, er det mulig!!

Det hadde jeg faktisk ikke skrevet på listen min, kunne jo blitt krise:)

TAKK!

Skrevet

I hvertfall oliven, ost og godt brød! :D

ja, oliven kan vi jo ha, jeg spiser det ikke selv, men det er det sikkert mange andre som gjør:)

Ost tror jeg vi hopper over - det er så dyrt...

Skrevet

hahaha, er det mulig!!

Det hadde jeg faktisk ikke skrevet på listen min, kunne jo blitt krise:)

TAKK!

smørkrise er IKKE bra ;-)

Skrevet

smørkrise er IKKE bra ;-)

Nei, det har vi opplevd en gang for mye, hehe :)

Gjest ost er godt
Skrevet

Du har masse godt!

Jeg synes noen 3-4 gode oster er en viktig avslutning på måltidet. Feks en rødkittost, en roquefort, en chevre og en brie, og kanskje noe søtt ved siden av, fiken, honning/nøtter etc.

Gode oliven?

Chorizopølse eller lignende?

Skrevet

Ettersom du har (saltbakte?) småpoteter og ikke waldorf/ potetsalat ville jeg savnet rømme både til laksen og spekematen. Støtter forøvrig osteinnspillet... ;-)

Skrevet

hahaha, er det mulig!!

Det hadde jeg faktisk ikke skrevet på listen min, kunne jo blitt krise:)

TAKK!

Ha gjerne både en eske margarin og en eske med ordentlig meierismør, jeg hadde satt stor pris på ekte smør i alle fall. :o)

Skrevet

Skinkepålegg (kokt skinke, røkt skinke eller skinkesteik).

Skrevet

Veldig bra....kansje litt godt med Remulade til Rostbiffen? eventuellt pepperotkrem til Ørret??

Gjest Shira :o)
Skrevet

Rømme? Mangler kanskje rømme e.l til både salattingene og pålegget. Mange bruker remulade til roastbiff, jeg er rømmeelsker så jeg hadde klart meg med det.

Gjerne også fetaost, men det er ikke noe du må ha, jeg har det alltid siden det er godt til mye av det du ramser opp. Kan ha det i skål ved siden av salaten.

Jeg har også som oftes skinke i en variant, ofte vanlig kokt skinke, sånn stor som jeg skjærer opp, det er liksom litt safe.

Siden du ba om råd og jeg svarte, kan jeg få komme? *sulten*

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...