Hushjelpen Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Er den like god som hhjemmelaget... ? Og da snakker vi hjemmelaget, som i aldri laget det før, hehe:) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Nei, det synes jeg absolutt ikke. Hjemmelaget er mye bedre 0 Siter
Mandolaika Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Hjemmelaget er nok bedre, selv om du aldri har laget det før. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Her er forresten en oppskrift presentert trinn for trinn, om du er interessert http://www.klikk.no/mat/spise/article482772.ece 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Hjemmelaget er mye bedre. Jeg lager ofte en mellomting, dvs. jeg bruker god majones (Hellmanns) og blander med presset hvitløk, salt, pepper og litt presset lime. Sikkert ikke like godt som hjemmelaget, men langt bedre enn den ferdige du får i butikken, synes jeg :-). 0 Siter
Hushjelpen Skrevet 5. september 2012 Forfatter Skrevet 5. september 2012 ok, jeg får lage den selv da Men sennepspulver og cayennepepper finner jeg ikke i noen av nærbutikkene, og nå har jeg ikke tid til og lete lenger... Kan jeg bruke litt sennep i istedet? Hvor mye til den oppskriften under trooo?? Og hvor mange dager i forveien kan jeg lage den? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.