Gjest altfor distre i dag Skrevet 12. september 2012 Skrevet 12. september 2012 Frossefisk (laks, og en pakke fiskepinner) ble glemt å ligge i fryseren, og har nå tint i tre timer på kjøkkenbenken. Er mykt i kantene nå. Må det kastes? Kan jeg putte det i fryseren igjen? Eller må jeg steke det nå (og evt putte det i fryser igjen eller servere til middag i dag)? 0 Siter
Gjest prust Skrevet 12. september 2012 Skrevet 12. september 2012 Du kan helt fint putte det i frysen igjen og spise det seinere. Men det enkleste er jo å ta det til middag i dag da :-) 0 Siter
Gjest trådstarter Skrevet 12. september 2012 Skrevet 12. september 2012 Du kan helt fint putte det i frysen igjen og spise det seinere. Men det enkleste er jo å ta det til middag i dag da :-) Er du helt sikker? Etter tre og en halv time i romtemperatur? Jeg trodde fisk var lett bedervelig. Jeg leste nå at laks var lettere bedervelig enn annen fisk, og tåler ikke mer enn 3-4 grader i romtemperatur. Men det gjaldt fersk fisk. Min var jo i utgangspunktet frossen, og har tint langsomt, så den er fortsatt delvis frossen inni. Altså lavere enn romtemperatur inni.... 0 Siter
Gjest tråstarter Skrevet 12. september 2012 Skrevet 12. september 2012 Er du helt sikker? Etter tre og en halv time i romtemperatur? Jeg trodde fisk var lett bedervelig. Jeg leste nå at laks var lettere bedervelig enn annen fisk, og tåler ikke mer enn 3-4 grader i romtemperatur. Men det gjaldt fersk fisk. Min var jo i utgangspunktet frossen, og har tint langsomt, så den er fortsatt delvis frossen inni. Altså lavere enn romtemperatur inni.... tåler ikke mer enn 3-4 TIMER i romtemperatur skulle det stå.... 0 Siter
Gjest fiske-Mathilde Skrevet 12. september 2012 Skrevet 12. september 2012 Det går helt fint. 0 Siter
laban Skrevet 12. september 2012 Skrevet 12. september 2012 Det går helt greit, så lenge du avkjøler den igjen fra nå av. 0 Siter
Gjest trådstarter Skrevet 12. september 2012 Skrevet 12. september 2012 Nå har jeg slengt all fisken i stekepannen for sikkerhets skyld. Håper den ikke allerede er bedervet (hvordan finner jeg ut det mon tro?) Når den er stekt og nedkjølt igjen, kan jeg da putte i fryseren? (det vi ikke varmer opp til middag i kveld) 0 Siter
Lillemus Skrevet 12. september 2012 Skrevet 12. september 2012 Nå har jeg slengt all fisken i stekepannen for sikkerhets skyld. Håper den ikke allerede er bedervet (hvordan finner jeg ut det mon tro?) Når den er stekt og nedkjølt igjen, kan jeg da putte i fryseren? (det vi ikke varmer opp til middag i kveld) Slapp av - den er ikke bedervet etter tre timer på kjøkkenbenken når den var dypfryst fra før. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 12. september 2012 Skrevet 12. september 2012 Nå har jeg slengt all fisken i stekepannen for sikkerhets skyld. Håper den ikke allerede er bedervet (hvordan finner jeg ut det mon tro?) Når den er stekt og nedkjølt igjen, kan jeg da putte i fryseren? (det vi ikke varmer opp til middag i kveld) Jada, du kan legge det i frysen etter at det er stekt :-) Fisken er ikke bedervet etter noen timers tining på kjøkkenbenken. Når vi skal ha fisk til middag (og jeg har planlagt det), tar jeg gjerne fisken opp om morgenen, og lar den tine på kjøkkenbenken eller i kjøleskapet til jeg kommer fra jobb. Det blir jo mange flere timer. 0 Siter
Gjest trådstarter Skrevet 13. september 2012 Skrevet 13. september 2012 Jeg stekte fisken i går, og i dag lagde jeg fiskesuppe av alt sammen. Nam nam! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.