Gjest EliseM. Skrevet 13. september 2012 Del Skrevet 13. september 2012 Inspirert av Madelenemie under her som trenger flasker til forskjellige oljer hun lager (jeg kjøper forresten det på Panduro og Jernia når jeg lager likør). Jeg syns både det er gøy å få og pent å se på. Men det blir gjerne med det da. Å se på. For jeg aner ikke hva jeg skal bruke de til. Forskjellige smakssatte oljer og eddiker og ikke minst- syltede sitroner. Oljer bruker jeg nesten aldri til noe som helst, så da blir kule oljer enda mer vriene. Og fancy eddiker som bringebæreddik, hvitvinseddik og den typen- når bruker man det? Til hva? Og de syltede sitronene. Lett å lage, dekorativt å se på. Men NÅR skal jeg spise dem? Hvordan (kalde? varme? rett fra krukka?) og til hva? Tips og rettledning inn i den fancy verdenen mottaes med takk 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/383687-kreative-matvarer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nøtteskall Skrevet 13. september 2012 Del Skrevet 13. september 2012 Jeg tenker at hvis man kjøper en god olje som kaldpresset olivenolje med noe krydder oppi så er den jo yppelig til salater ol. Jeg bruker ihvertfall mye olivenolje og da vil jeg gjerne ha et godt produkt. Så jeg hadde blitt glad for å få det ihvertfall. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/383687-kreative-matvarer/#findComment-3389592 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.