Gjest Mmmmmm....nydelig kake Skrevet 29. september 2012 Skrevet 29. september 2012 Har bakt en suksessterte som skal brukes om en uke. Skal nå fryse denne ned, ettersom det står overalt at dette går fint an. Men, hvordan fryse den uten at den gule kremen settes seg fast i folien eller det man enn tar rundt kaken? 0 Siter
Liljana Skrevet 29. september 2012 Skrevet 29. september 2012 Sett den i en eske med høy kant. 0 Siter
Gjest Mmmmmm....nydelig kake Skrevet 29. september 2012 Skrevet 29. september 2012 Sett den i en eske med høy kant. Har ingen slik eske.. Kan man fryse kremen for seg selv, og så ta den fram og vispe litt i kremen før den tas på den dagen den skal brukes? 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 29. september 2012 Skrevet 29. september 2012 Har ingen slik eske.. Kan man fryse kremen for seg selv, og så ta den fram og vispe litt i kremen før den tas på den dagen den skal brukes? Jeg tror jeg ville fryst kaka uten fyll, og heller laget fyllet når du tar kaka opp av fryseren før bruk 0 Siter
Gjest Mmmmmm....nydelig kake Skrevet 29. september 2012 Skrevet 29. september 2012 Jeg tror jeg ville fryst kaka uten fyll, og heller laget fyllet når du tar kaka opp av fryseren før bruk Fyllet ER allerede laget 0 Siter
Gjest Mmmmmm....nydelig kake Skrevet 29. september 2012 Skrevet 29. september 2012 Fryse den ned i formen, da? Ah...herremin..hvorfor har jeg ikke tenkt på det...takk 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 29. september 2012 Skrevet 29. september 2012 Ah...herremin..hvorfor har jeg ikke tenkt på det...takk Evt stikke fyrstikker/ takkstikkere i kaken og legge plastfolie over? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.