meg__123! Skrevet 15. oktober 2012 Skrevet 15. oktober 2012 Kjøpte en stor panne på Ikea jeg og er kjempe fornøyd. 0 Siter
ekte nick Skrevet 16. oktober 2012 Skrevet 16. oktober 2012 Det er pga. for sterk varme, da blir slike moderne panner ødelagte. En jernpanne tåler alt, men du må ikke vaske den med såpe. Vi vasker ofte jernpannen vår i såpe, det er eneste muligheten til å få av fettet. Den virker like bra for det! Har hatt den i et år nå. 0 Siter
-ssi Skrevet 16. oktober 2012 Skrevet 16. oktober 2012 Teflon tåler ikke så høy varme. De egner seg best til speilegg. Skal du steke f.eks. biff må du ha panne som tåler mer varme. 0 Siter
Gjest Pannekaken Skrevet 17. oktober 2012 Skrevet 17. oktober 2012 Når det gjelder holdbarhet, har det veldig mye å si hvilke matvarer du pleier å steke i den. Min erfaring er ihvertfall at rått kjøtt og fersk sopp kverker panna ganske lett. Det er derfor viktig å ikke spare for mye på fettet selv om det er teflon. Det er viktig at ikke panna tørrsteker for mye. Selv har jeg ofte bittelitt vann også i panna sammen med fettet i starten når jeg steker kjøtt for å slippe at det blit for tørt. Så siler jeg heller ut etterhvert når det er tilstrekkelig med fuktighet i panna. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.