Gå til innhold

Stekepanner blir fort ødelagte.....


Gjest Mange stekepanner ja.........

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det er pga. for sterk varme, da blir slike moderne panner ødelagte. En jernpanne tåler alt, men du må ikke vaske den med såpe.

Vi vasker ofte jernpannen vår i såpe, det er eneste muligheten til å få av fettet. Den virker like bra for det! Har hatt den i et år nå.

Gjest Pannekaken

Når det gjelder holdbarhet, har det veldig mye å si hvilke matvarer du pleier å steke i den. Min erfaring er ihvertfall at rått kjøtt og fersk sopp kverker panna ganske lett. Det er derfor viktig å ikke spare for mye på fettet selv om det er teflon. Det er viktig at ikke panna tørrsteker for mye. Selv har jeg ofte bittelitt vann også i panna sammen med fettet i starten når jeg steker kjøtt for å slippe at det blit for tørt. Så siler jeg heller ut etterhvert når det er tilstrekkelig med fuktighet i panna.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...