Gå til innhold

Iscador P20 mg, ønsker svar av Stig Bruset, da jeg vet han jobber med Misteltein


Gjest Mvh Monica

Anbefalte innlegg

Gjest Mvh Monica

Hei Stig, min mor var på Humlegården i Danmark i 2007 og har gått på Iscador siden, hun har brystkreft med spredning og vi er overbevist om at Misteltein har gjort sitt for at kreften hennes ikke har spredd seg raskere. Problemet nå er at hun har nettopp vært inne på Rikshospitalet og operert bort store deler av spredningen bak i korsryggen. Dette skjedde for en uke siden i dag, hun har satt en injekson, men hun er litt redd for at hun gjør noe galt i å ta den nå så tett innpå operasjonen. Det vi lurer på er om hun kan fortsette å ta injeksjonene på vanlig måte, 3 dager pr. uke, eller bør hun ha et lite opphold nå rett etter operasjonen. Takknemlig for raskt svar, da hun også (sykepleier som før kun stolte på vanlig skolemedisin) har veldig stor tro på at dette har gjort sitt til at kreften ikke er kommet lenger enn det den er nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Stig Bruset - Alt. medisin

Iscador er laget av misteltein og er utviklet av leger med bakgrunn i antroposofisk medisin og brukes blant annet som støttebehandling i behandling av kreft. Som oftest gis Iscador i form av injeksjoner og disse må foreskrives av lege på såkalt registreringsfritak. Det er derfor mest riktig at dere sjekker med den legen som har ordinert behandlingen. Injeksjonene kan av og til gi en liten feberreaksjon og det kan derfor være lurt å vente et par uker etter operasjonen slik at man slipper å være i tvil om hvorfor tempraturen øker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...