Lillemus Skrevet 10. november 2012 Del Skrevet 10. november 2012 Jeg vurderer å kjøpe en oppskjærsmaskin til kjæresten, men ser at den er på bare 120 W, er den sterk nok til å skjære opp frossent flesk da? Eller duger den bare til brød? http://www.expert.no/oppskjaermaskin/siemenssiemensms70002noppskjærsmaskin/p/4232/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385600-oppskj%C3%A6rsmaskin-frossent-flesk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest matglad Skrevet 10. november 2012 Del Skrevet 10. november 2012 Den er utrolig økonomisk i lengden og anbefales! Vi er glad i forskjellige påleggsslag og kjøper det i hele stykker.Roastbeef lager jeg selv.samt skinkestek.og skjærer akkurat den mengden vi trenger daglig.Vi liker tynne skiver! Du kan også skjære forskjellige grønsaker... men jeg ville nok ikke skjært frossent Kjøtt! La det heller tine seg opp litt.da går det bedre! en fornøyd bruker 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385600-oppskj%C3%A6rsmaskin-frossent-flesk/#findComment-3412200 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nycoplus Skrevet 10. november 2012 Del Skrevet 10. november 2012 Tror ikke du finner så mye som er sterkt nok til å skjære _frossent_ kjøtt. Til tint kjøtt og det meste annet er den derimot helt genial. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385600-oppskj%C3%A6rsmaskin-frossent-flesk/#findComment-3412214 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 10. november 2012 Forfatter Del Skrevet 10. november 2012 Den er utrolig økonomisk i lengden og anbefales! Vi er glad i forskjellige påleggsslag og kjøper det i hele stykker.Roastbeef lager jeg selv.samt skinkestek.og skjærer akkurat den mengden vi trenger daglig.Vi liker tynne skiver! Du kan også skjære forskjellige grønsaker... men jeg ville nok ikke skjært frossent Kjøtt! La det heller tine seg opp litt.da går det bedre! en fornøyd bruker Så halvtint flesk bør gå greit? Da går jeg for den tror jeg. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385600-oppskj%C3%A6rsmaskin-frossent-flesk/#findComment-3412221 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest matglad Skrevet 11. november 2012 Del Skrevet 11. november 2012 Så halvtint flesk bør gå greit? Da går jeg for den tror jeg. ) halvtint går veldig fint,men da går det like bra med en skarp Kniv:0) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385600-oppskj%C3%A6rsmaskin-frossent-flesk/#findComment-3412491 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 11. november 2012 Forfatter Del Skrevet 11. november 2012 halvtint går veldig fint,men da går det like bra med en skarp Kniv:0) ''halvtint går veldig fint,men da går det like bra med en skarp Kniv:0)'' Det er vel lettere med en slik maskin enn å stå og slite med en kniv, selv om den er skarp? For vi bruker kniv nå, men synes det er noe dritt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385600-oppskj%C3%A6rsmaskin-frossent-flesk/#findComment-3412501 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.