AnonymBruker Skrevet 12. mai 2013 Skrevet 12. mai 2013 Jeg bruker å ta i sunn olje i steden for å bruke smør som det står i oppskriftene. Jeg lagde en middels porsjon, men ble altfor mett... Stor porsjon: http://www.tine.no/oppskrifter/lunsj-og-smaretter/grot-og-kornblandinger/fl%C3%B8yelsgr%C3%B8t-sm%C3%B8rgr%C3%B8t Liten porsjon: http://mattips.org/sm%C3%B8rgr%C3%B8t/ Hva er ditt kveldsmat-tips? Jeg elsker røkt laks også og hjemmelaget blomkålsuppe! Anonymous poster hash: 26caf...0bc 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2013 Skrevet 12. mai 2013 2 hardkokte egg gjør nytta her Anonymous poster hash: 5722d...14a 0 Siter
mammanito Skrevet 12. mai 2013 Skrevet 12. mai 2013 Jeg bruker å ta i sunn olje i steden for å bruke smør som det står i oppskriftene. Jeg lagde en middels porsjon, men ble altfor mett... Stor porsjon: http://www.tine.no/oppskrifter/lunsj-og-smaretter/grot-og-kornblandinger/fl%C3%B8yelsgr%C3%B8t-sm%C3%B8rgr%C3%B8t Liten porsjon: http://mattips.org/sm%C3%B8rgr%C3%B8t/ Hva er ditt kveldsmat-tips? Jeg elsker røkt laks også og hjemmelaget blomkålsuppe! Anonymous poster hash: 26caf...0bc Smørgrøt, er det sånn lavkarbogreier det med high fat? Jeg syns havregrøt er godt til kvelds :-) Jeg spiser like gjerne "vassgraut! som den med melk, grøt pleier ofte å smake bedre jo fetere melk man tilsetter... Men jeg ville lage den litt sunnere, men samtidig ha i melk pga kalsiumet... For å hindre at det sved seg i panna hadde jeg i en skje olivenolje i bunnen, så hadde jeg i økologiske lettkokte havregryn, deretter en kopp med vann og en halv liter melk, kokte det hele sakte opp under omrøring, på slutten hadde jeg i en skje med lettmargarin og en knivsådd salt. Hadde det i dyptallerken, serverte med et lite smørøye (av lettmargarin), bittelitt kanel og sukker og noen få rosiner. Nydelig :-) Datteren min foretrekker syltetøy oppi, det er litt sunnere, men jeg heller mer mot kanel og sukker da. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2013 Skrevet 12. mai 2013 Smørgrøt, er det sånn lavkarbogreier det med high fat? Jeg syns havregrøt er godt til kvelds :-) Jeg spiser like gjerne "vassgraut! som den med melk, grøt pleier ofte å smake bedre jo fetere melk man tilsetter... Men jeg ville lage den litt sunnere, men samtidig ha i melk pga kalsiumet... For å hindre at det sved seg i panna hadde jeg i en skje olivenolje i bunnen, så hadde jeg i økologiske lettkokte havregryn, deretter en kopp med vann og en halv liter melk, kokte det hele sakte opp under omrøring, på slutten hadde jeg i en skje med lettmargarin og en knivsådd salt. Hadde det i dyptallerken, serverte med et lite smørøye (av lettmargarin), bittelitt kanel og sukker og noen få rosiner. Nydelig :-) Datteren min foretrekker syltetøy oppi, det er litt sunnere, men jeg heller mer mot kanel og sukker da. Smørgrøt er neppe lavkarbo, da det er laget med hvetemel Takk for grøt-tips! Anonymous poster hash: 26caf...0bc 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.