Gå til innhold

Smørgrøt til kveldsmat


Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg bruker å ta i sunn olje i steden for å bruke smør som det står i oppskriftene.

Jeg lagde en middels porsjon, men ble altfor mett...

 

Stor porsjon:

http://www.tine.no/oppskrifter/lunsj-og-smaretter/grot-og-kornblandinger/fl%C3%B8yelsgr%C3%B8t-sm%C3%B8rgr%C3%B8t

Liten porsjon:

http://mattips.org/sm%C3%B8rgr%C3%B8t/

 

Hva er ditt kveldsmat-tips?

Jeg elsker røkt laks også

og hjemmelaget blomkålsuppe!

 



Anonymous poster hash: 26caf...0bc
Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/392153-sm%C3%B8rgr%C3%B8t-til-kveldsmat/
Del på andre sider

Fortsetter under...

 

Jeg bruker å ta i sunn olje i steden for å bruke smør som det står i oppskriftene.

Jeg lagde en middels porsjon, men ble altfor mett...

 

Stor porsjon:

http://www.tine.no/oppskrifter/lunsj-og-smaretter/grot-og-kornblandinger/fl%C3%B8yelsgr%C3%B8t-sm%C3%B8rgr%C3%B8t

Liten porsjon:

http://mattips.org/sm%C3%B8rgr%C3%B8t/

 

Hva er ditt kveldsmat-tips?

Jeg elsker røkt laks også

og hjemmelaget blomkålsuppe!

 

Anonymous poster hash: 26caf...0bc

 

Smørgrøt, er det sånn lavkarbogreier det med high fat? Jeg syns havregrøt er godt til kvelds :-)

Jeg spiser like gjerne "vassgraut! som den med melk, grøt pleier ofte å smake bedre jo fetere melk man tilsetter... Men jeg ville lage den litt sunnere, men samtidig ha i melk pga kalsiumet... For å hindre at det sved seg i panna hadde jeg i en skje olivenolje i bunnen, så hadde jeg i økologiske lettkokte havregryn, deretter en kopp med vann og en halv liter melk, kokte det hele sakte opp under omrøring, på slutten hadde jeg i en skje med lettmargarin og en knivsådd salt. Hadde det i dyptallerken, serverte med et lite smørøye (av lettmargarin), bittelitt kanel og sukker og noen få rosiner. Nydelig :-) Datteren min foretrekker syltetøy oppi, det er litt sunnere, men jeg heller mer mot kanel og sukker da.

AnonymBruker

Smørgrøt, er det sånn lavkarbogreier det med high fat? Jeg syns havregrøt er godt til kvelds :-)

Jeg spiser like gjerne "vassgraut! som den med melk, grøt pleier ofte å smake bedre jo fetere melk man tilsetter... Men jeg ville lage den litt sunnere, men samtidig ha i melk pga kalsiumet... For å hindre at det sved seg i panna hadde jeg i en skje olivenolje i bunnen, så hadde jeg i økologiske lettkokte havregryn, deretter en kopp med vann og en halv liter melk, kokte det hele sakte opp under omrøring, på slutten hadde jeg i en skje med lettmargarin og en knivsådd salt. Hadde det i dyptallerken, serverte med et lite smørøye (av lettmargarin), bittelitt kanel og sukker og noen få rosiner. Nydelig :-) Datteren min foretrekker syltetøy oppi, det er litt sunnere, men jeg heller mer mot kanel og sukker da.

 

Smørgrøt er neppe lavkarbo, da det er laget med hvetemel

 

Takk for grøt-tips! :)

 

Anonymous poster hash: 26caf...0bc

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...