Gå til innhold

iscador


Gjest Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Gjest Anonym bruker

Vil gjerne begynne med iscador i tillegg til cellegiftbehandling. Fastlege og sykehuslegene er meget skeptiske, og mener det vil påvirke behandlingen. Jeg har inoperabel bukspyttkjertelkreft, og er klar over prognosene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Stig Bruset - Alt. medisin

Misteltein er en plante som også finnes sør i Norge. Likevel er det i Tyskland og Sveits behandling med mistelteinekstrakter er mest utbredt. Planten regnes som legemiddel og selges via apotek. Virkningen av misteltein regnes hovedsakelig for å være immunstyrkende og den brukes som støttebehandling. Ca. 30-40 norske leger skriver ut misteltein ved kreft og de fleste er utøvere av antroposofisk medisin. Behandlingen gis oftest i tillegg til, og ikke i stedet for, vanlig onkologisk behandling. Mest vanlig er bruk av injeksjoner som settes under huden 2-3 ganger per uke. Det er publisert en rekke artikler om misteltein fra laboratorieforsøk til forsøk på pasienter. Forskningen ser ut til å konsentrere seg om en gruppe stoffer som kalles lektiner som kan stimulere immunsystemet. Behandlingen regnes ikke for å ha alvorlige bivirkninger, men enkelte kan få hevelse og rødme lokalt i huden og noen få kan få allergiske reaksjoner. De fleste kreftspesialister er fortsatt skeptiske til misteltein og mener at dokumentasjonen for effekt fortsatt ikke er god nok. Tilhengere av misteltein mener støttebehandlingen gir bedre livskvalitet og at immunstimuleringen kan være gunstig i forbindelse med cellegift.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...