stjernestøv Skrevet 21. juni 2013 Skrevet 21. juni 2013 Hvis man tar Baileys i kaffen går alkoholen ut da? Det er jo godt 0 Siter
Nøtteskall Skrevet 21. juni 2013 Skrevet 21. juni 2013 Hvis man tar Baileys i kaffen går alkoholen ut da? Det er jo godt irish coffee er det jo tilsatt alkohol i kaffen, den har god virkning Du får prøve deg fram :-) 0 Siter
stjernestøv Skrevet 21. juni 2013 Forfatter Skrevet 21. juni 2013 irish coffee er det jo tilsatt alkohol i kaffen, den har god virkning Du får prøve deg fram :-) Jepp Tok meg en bar Baileys og det var nam nam, må jo nyte sommeren litt 0 Siter
Nøtteskall Skrevet 21. juni 2013 Skrevet 21. juni 2013 Jepp Tok meg en bar Baileys og det var nam nam, må jo nyte sommeren litt Jeg drakk om en flaske Baileys på 17 mai.. jeg drikker opp hele flaska på ganske fort tid. Deiligste drinken i verden og man blir jo så rolig og fin av den, men kan ikke kjøpe den pga kcal innholdet. Så nå sitter jeg å drikker rødvin, ... skal nyte sommeren jeg også 0 Siter
stjernestøv Skrevet 21. juni 2013 Forfatter Skrevet 21. juni 2013 Jeg drakk om en flaske Baileys på 17 mai.. jeg drikker opp hele flaska på ganske fort tid. Deiligste drinken i verden og man blir jo så rolig og fin av den, men kan ikke kjøpe den pga kcal innholdet. Så nå sitter jeg å drikker rødvin, ... skal nyte sommeren jeg også En hel flaske var jo mye da, ja er jo mye kcal i den så jeg tok bare en liten for vil ikke legge på meg. De har jo cider uten sukker da, det og er jo kos. Rødvin får jeg migrene av og vin liker jeg ikke. Kos deg videre Blir kanskje en cider på meg i kveld. 0 Siter
Nøtteskall Skrevet 21. juni 2013 Skrevet 21. juni 2013 En hel flaske var jo mye da, ja er jo mye kcal i den så jeg tok bare en liten for vil ikke legge på meg. De har jo cider uten sukker da, det og er jo kos. Rødvin får jeg migrene av og vin liker jeg ikke. Kos deg videre Blir kanskje en cider på meg i kveld. Cider uten sukker?... hvorfor har ikke noen i det huleste fortalt meg om at det eksisterer. Hva heter den? hvordan ser flaska ut? 0 Siter
stjernestøv Skrevet 21. juni 2013 Forfatter Skrevet 21. juni 2013 (endret) Cider uten sukker?... hvorfor har ikke noen i det huleste fortalt meg om at det eksisterer. Hva heter den? hvordan ser flaska ut? Ja de har pære, eple og skogsbær og jeg har drukket det uten å legge på meg av det. Det ser ut som en vanlig cider boks, bare at det står "uten tilsatt sukker". Knall godt Den heter grevens... Endret 21. juni 2013 av stjernestøv 0 Siter
Nøtteskall Skrevet 21. juni 2013 Skrevet 21. juni 2013 Ja de har pære, eple og skogsbær og jeg har drukket det uten å legge på meg av det. Det ser ut som en vanlig cider boks, bare at det står "uten tilsatt sukker". Knall godt Skal de etter den takk for svar 0 Siter
stjernestøv Skrevet 21. juni 2013 Forfatter Skrevet 21. juni 2013 Skal de etter den takk for svar Kos deg 0 Siter
FjellOgDalar Skrevet 22. juni 2013 Skrevet 22. juni 2013 Alkohol damper bort først når den kokes, slik jeg har forstått det. Hehe, jeg ville blitt kjempekvalm av for mye Baileys . Hver sin smak. 0 Siter
stjernestøv Skrevet 22. juni 2013 Forfatter Skrevet 22. juni 2013 Ok, er ikke snakk om å drikke mye for det orker jeg ikke. 0 Siter
morsan Skrevet 22. juni 2013 Skrevet 22. juni 2013 Her står det litt om fordamping av alkohol fra gryterett. Prinsippene gjelder nok for kaffe og Bailey's også. Jeg tør ikke uttale meg om det å helle litt Bailey's med 20% (?) alkohol oppi kaffe som kanskje holder 90 grader gjør at alkoholen damper bort. Artikkelen skriver om dette med overflate vs lenger ned i "retten". Og ikke minst skriver den om at retten fortsatt står på varmekilden. Jeg ville ihvertfall ikke tatt sjansen på å være kjørbar etter kaffe m Bailey's uten å ha latt blandingen koke litt. http://ing.dk/artikel/hvornar-fordamper-alkohol-fra-en-simrende-gryderet-127956 0 Siter
stjernestøv Skrevet 22. juni 2013 Forfatter Skrevet 22. juni 2013 Her står det litt om fordamping av alkohol fra gryterett. Prinsippene gjelder nok for kaffe og Bailey's også. Jeg tør ikke uttale meg om det å helle litt Bailey's med 20% (?) alkohol oppi kaffe som kanskje holder 90 grader gjør at alkoholen damper bort. Artikkelen skriver om dette med overflate vs lenger ned i "retten". Og ikke minst skriver den om at retten fortsatt står på varmekilden. Jeg ville ihvertfall ikke tatt sjansen på å være kjørbar etter kaffe m Bailey's uten å ha latt blandingen koke litt.http://ing.dk/artikel/hvornar-fordamper-alkohol-fra-en-simrende-gryderet-127956 Ok, var det jeg tenkte at kaffen er jo kokende, men ville ikke tatt sjansen på å kjøre bil jeg heller 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.