Gå til innhold

Appetittregulering


Bella Dotte

Anbefalte innlegg

Dette er så morsomt...! Man skulle tro at man blir mer sulten når man er i aktivitet, men sånn er det ikke for meg. Jeg blir mye mer sulten når jeg bare surrer rundt hjemme. Og når jeg er i aktivitet, blir jeg skikkelig sulten, og sulten på mat, ikke på godteri. Jeg trenger ikke å pese på, en vanlig gåtur på 25 minutter er nok for at jeg skal kjenne denne effekten.

 

Noe annet jeg synes er rart, er at folk som slanker seg "belønner" seg selv med noe usunt (fetende) etter at de har vært "flinke" og trent/gått en lang tur ol. Eller drikker cola etter trening for å "erstatte", ja, hva det nå enn er de vil erstatte.

 

Nå har jeg blitt så tjukk at det er på høy tid å ta skjeen i den andre hånden, eller kanskje helst spise med pinner, da blir det ikke stort matinntak, ikke med min klønete motorikk, haha.

 

Jeg titter av og til på hva folk legger på båndet, og jeg synes generelt det ser ut til at nordmenn er flinke til å kjøpe råvarer og lage mat selv. Det er jo ikke vanskelig å lage vanlig hverdagskost. Ikke tar det så lang tid heller, sammenlignet med "ferdigmat". Den skal også varmes og serveres og gjerne også tilsettes ett eller annet. Det idiotiske i dette slår meg når jeg tenker på at jeg som er uføretrygdet og ikke har så mye fore, har all mulig tid til rådighet, også til å lage mat. Jeg liker ikke akkurat å lage mat, men jeg finner en viss tilfredsstillelse i å kunne sette sammen noe som smaker godt og ser appetittvekkende ut.

 

I sånne perioder som dette, blir jeg bare fristet av nye usunne produkter. Jeg så nå at det var kommet et par nye potetgulltyper - en sånn pose kan jeg kjøpe på lørdag og fordele på to lørdager... Alt annet vet jeg hvordan smaker, så det trenger jeg jo ikke! Om et produkt går inn uten at jeg rekker å prøve det, så kan jeg leve med det.

 

Tar gjerne imot moralsk støtte i dette lille prosjektet...!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du kan jo bestemme deg for å teste ut disse nye produktene med venn(er), hvis du har noen da, jeg vet jo ikke, er jo ikke alle som har det. For, en vanlig pose med gull har cirka 1000 kcal. Det er rundt 115 per dag i en uke, altså hvis du hadde spist én per uke. Hvis du deler den med én venn så blir det under 60 kcal per dag... og det er jo egentlig ingenting...  ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...