Gå til innhold

gutt 8


mnina

Anbefalte innlegg

Min sønn på 8 1/2 er dagvæter. Det kan gå flere dager da han ikke tisser på seg og så kan det plutselig være dager da han er søkk våt flere ganger daglig. Det er spesielt når han er veldig opptatt/konsentrert at han "glemmer seg eller ikke har tid til å gå på do. Han har aldri vært nattvæter.Han tisser ofte og lite sammenlignet med sin 5 år gamle bror som ikke har dette problemet. Det er utført cystografi uten å finne noen anatomiske feil. Ble rådet av urolog til å bruke en klokke m signal som skulle minne ham om å gå på do, men dette ble vanskelig på skolen. Hva kan jeg gjøre for å hjelpe ham.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Siri Harket, uroterapeut

Til mnina. Det eneste som lettest hjelper din sønn er at han klarer å venne seg til faste dotider.Det er ikke lett. Han må selv ville bli bra. Det beste ville vært om han kunne få time hos en uroterapeut, om det finnes der dere bor. Da er det lettere å få til et treningsopplegg. Men han bør gå på toalettet minst 5 ganger pr. dagJevnt fordelt utover dagen, også når han er på skolen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...