AnonymBruker Skrevet 14. desember 2016 Skrevet 14. desember 2016 Så de har fått slike ribbe-rister (til å legge under ribba når man steker, slik at den "buler opp" (slik at fettet renner (bedre) unna)), er det noe man trenger? Koster jo ikke stort da... og er jo jul bare en gang i året? Anonymkode: 47a34...840 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2016 Skrevet 14. desember 2016 Strengt tatt ikke nødvendig. Og ribba skal vel være så feit og fjong som mulig, uansett. Anonymkode: f3964...122 0 Siter
Gjest Skrevet 14. desember 2016 Skrevet 14. desember 2016 Ribbe har for mye fett i seg, klarer ikke å spise det. 0 Siter
Dorthe Skrevet 15. desember 2016 Skrevet 15. desember 2016 Jeg har hatt en i flere år og synes den er helt knall. Bare pass på at svoren ikke blir brent der hvor ribba er høyest. 0 Siter
Trine Skrevet 15. desember 2016 Skrevet 15. desember 2016 På tv har jeg sett de legget en tallerken opp/ned under ribba, så sånn rist er ikke nødvendig, men sikkert kjekk å ha. 0 Siter
morsan Skrevet 15. desember 2016 Skrevet 15. desember 2016 Jeg har også sånn rist og liker den godt, men som påpekt over her kan du benytte en tallerken oppned under, eller lage en forhøyning av aluminiumsfolie. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2016 Skrevet 15. desember 2016 51 minutes ago, morsan said: Jeg har også sånn rist og liker den godt, men som påpekt over her kan du benytte en tallerken oppned under, eller lage en forhøyning av aluminiumsfolie. Leste at ribbefettet først og fremst la seg på rompa, mens brus og øl på magen... Anonymkode: 47a34...840 0 Siter
morsan Skrevet 15. desember 2016 Skrevet 15. desember 2016 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Leste at ribbefettet først og fremst la seg på rompa, mens brus og øl på magen... Anonymkode: 47a34...840 Ekstra kaloroer, hva enten de skyldes fett eller karbohydrater, legger seg der hvor genene dine bestemmer at de skal legge seg. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2016 Skrevet 15. desember 2016 Just now, morsan said: Ekstra kaloroer, hva enten de skyldes fett eller karbohydrater, legger seg der hvor genene dine bestemmer at de skal legge seg. Så hvis genene bestemmer at det skal legge seg på baken, så gjør det det? Anonymkode: 47a34...840 0 Siter
morsan Skrevet 15. desember 2016 Skrevet 15. desember 2016 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Så hvis genene bestemmer at det skal legge seg på baken, så gjør det det? Anonymkode: 47a34...840 Ja, mest sannsynlig bestemmer genene at fett legges både her og der, men genene avgjør om du ligger an til fx stor rumpe, mage, pupper, lår... 0 Siter
Anettina Skrevet 15. desember 2016 Skrevet 15. desember 2016 Bedre for oss damer om det legger seg på rompa. 0 Siter
morsan Skrevet 15. desember 2016 Skrevet 15. desember 2016 Er ganske fint at det legger seg på puppene også ;-) 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2016 Skrevet 15. desember 2016 Rompe, pupper, lår, smal midje... oh yeah. Anonymkode: 47a34...840 0 Siter
morsan Skrevet 15. desember 2016 Skrevet 15. desember 2016 Det skrives rumpe. Med u. Mvh voksenopplæringen 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2016 Skrevet 15. desember 2016 1 hour ago, morsan said: Det skrives rumpe. Med u. Mvh voksenopplæringen Nja... kommer vel an på fyldigheten. Anonymkode: 47a34...840 0 Siter
XbellaX Skrevet 15. desember 2016 Skrevet 15. desember 2016 23 timer siden, AnonymBruker skrev: Så de har fått slike ribbe-rister (til å legge under ribba når man steker, slik at den "buler opp" (slik at fettet renner (bedre) unna)), er det noe man trenger? Koster jo ikke stort da... og er jo jul bare en gang i året? Anonymkode: 47a34...840 Jeg hadde en slik men jeg brukte den aldri så den kastet jeg. Jeg bretter litt folie under slik at jeg kan tilpasse størrelsen på folie-kulen etter ribbestykket. Jeg steker ribba mer eller mindre et halvt døgn og da er det viktig at fettet renner der det skal. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2016 Skrevet 15. desember 2016 24 minutes ago, XbellaX said: Jeg hadde en slik men jeg brukte den aldri så den kastet jeg. Jeg bretter litt folie under slik at jeg kan tilpasse størrelsen på folie-kulen etter ribbestykket. Jeg steker ribba mer eller mindre et halvt døgn og da er det viktig at fettet renner der det skal. Syns du ribba er den beste delen av grisen da? Og syns du grisen er det beste dyret? Anonymkode: 47a34...840 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.