AnonymBruker Skrevet 18. desember 2016 Del Skrevet 18. desember 2016 Skal man ha vanilie i riskrem? Anonymkode: 6325f...423 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/415470-riskrem/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2016 Del Skrevet 18. desember 2016 6 timer siden, AnonymBruker skrev: Skal man ha vanilie i riskrem? Anonymkode: 6325f...423 Ja, det skal det være. Anonymkode: 462fb...70a 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/415470-riskrem/#findComment-3741035 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 18. desember 2016 Del Skrevet 18. desember 2016 Jeg synes det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/415470-riskrem/#findComment-3741040 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 18. desember 2016 Del Skrevet 18. desember 2016 8 timer siden, AnonymBruker skrev: Skal man ha vanilie i riskrem? Anonymkode: 6325f...423 Nei. Vi bruker finhakkede mandler + litt mandelessens og synes ikke vanilje har noe i riskrem å gjøre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/415470-riskrem/#findComment-3741048 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 18. desember 2016 Del Skrevet 18. desember 2016 1 time siden, Lillemus skrev: Nei. Vi bruker finhakkede mandler + litt mandelessens og synes ikke vanilje har noe i riskrem å gjøre. Motsatt: Vanilje er et must og mandelessens høres ekkelt ut. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/415470-riskrem/#findComment-3741061 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2016 Del Skrevet 18. desember 2016 Men man kan ha i hva som helst man måtte ønske, ja? Anonymkode: 6325f...423 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/415470-riskrem/#findComment-3741080 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 18. desember 2016 Del Skrevet 18. desember 2016 24 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men man kan ha i hva som helst man måtte ønske, ja? Anonymkode: 6325f...423 Teoretisk sett ja - det er et fritt land. Men man vil jo helst det skal smake bra, og da er jo ganske mye i kategorien "hva som helst" utelukket. Jeg leste en oppskrift der de raspet marsipan og blandet oppi. Har ikke prøvd, men høres godt ut - for en som er så glad i marsipan som meg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/415470-riskrem/#findComment-3741084 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 18. desember 2016 Del Skrevet 18. desember 2016 37 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men man kan ha i hva som helst man måtte ønske, ja? Anonymkode: 6325f...423 Heldigvis ja. Synes det er morsomt å lese om slike familiære variasjoner jeg - mange spiser riskrem, men det viser seg jo gjerne at det er ganske så forskjellig smak fra riskrem til riskrem. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/415470-riskrem/#findComment-3741090 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2016 Del Skrevet 18. desember 2016 Tror vi går for solbærsaus med noen spiseskjeer med cognac. Selve riskremen får være som den er, akkurat som poteten får være som den er til ribba. Se der, det er en analogi med alt, når det kommer til selveste julen. Anonymkode: 6325f...423 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/415470-riskrem/#findComment-3741094 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.