emilie321 Skrevet 1. desember 2017 Forfatter Del Skrevet 1. desember 2017 Akkurat nå, Lillemus skrev: Riskrem av ferdig grøt er lettvint og godt. Men ikke bruk billig-grøten til Kiwi, den blir det suppe av... Fjordland sin er tykk og gir god riskrem - husk å smaksette med malte mandler og/eller mandelessens! Vi bruker begge deler. Takk for gode tips 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/424059-julaften-og-spleise-lag/page/2/#findComment-3806596 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 1. desember 2017 Del Skrevet 1. desember 2017 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor ikke bruke Fjorlands ferdige riskrem? Likegod som hjemmelaget den, så kan en eventuelt smakssette med mandelflak. Anonymkode: 15118...d46 Visste ikke at det fantes! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/424059-julaften-og-spleise-lag/page/2/#findComment-3806597 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pallida Skrevet 1. desember 2017 Del Skrevet 1. desember 2017 Om du faller ned på fruktsalat, kan jeg virkelig anbefale å lage denne dagen før, og la den marineres i krydderlake, som den også serveres i. Fantastisk godt! http://www.avisa-st.no/blandet/kokk/article257387.ece 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/424059-julaften-og-spleise-lag/page/2/#findComment-3806598 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2017 Del Skrevet 3. desember 2017 Økonomien er mye styrende i alt. Alt blir bare dyrere og dyrere så mye begrenser seg selv. Anonymkode: 9b993...b84 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/424059-julaften-og-spleise-lag/page/2/#findComment-3806862 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 4. desember 2017 Del Skrevet 4. desember 2017 På 1.12.2017 den 20.39, Lillemus skrev: Riskrem av ferdig grøt er lettvint og godt. Men ikke bruk billig-grøten til Kiwi, den blir det suppe av... Fjordland sin er tykk og gir god riskrem - husk å smaksette med malte mandler og/eller mandelessens! Vi bruker begge deler. Mandelessens.... NOT a fan. Jeg skraper ut av en vaniljestang og blander oppi fløten før jeg lager kremen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/424059-julaften-og-spleise-lag/page/2/#findComment-3807105 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 5. desember 2017 Del Skrevet 5. desember 2017 7 timer siden, morsan skrev: Mandelessens.... NOT a fan. Jeg skraper ut av en vaniljestang og blander oppi fløten før jeg lager kremen. Vanilje i riskremen er helt feil for meg. Vi bruker som sagt både finhakkede mandler og essens. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/424059-julaften-og-spleise-lag/page/2/#findComment-3807147 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.