Jump to content
Sign in to follow this  
umakenverdt

Hjelp..

Recommended Posts

umakenverdt

Hei

Jeg prøver meg her jeg fordi jeg tør. Det har blitt veldig lite aktivitet på meg i det siste. Det er ene og alene min skyld, men jeg kan nå ikke gå tilbake i tid og endre dette. 

Det har vært mange endringer i livet mitt de seneste månedene, og dette har ført til et veldig uheldig spisemønster. Har blitt en del overspising, vektoppgang og oppkast. Jeg er ikke i en form der jeg klarer å møte kriteriene for å drive trening, så den aktiviteten jeg bedriver skal ikke være for at jeg skal gå ned i vekt i seg selv. Nå er jeg mest opptatt av å klare å finne tilbake til noen som helst kontroll over maten og der har aktivitet hjulpet meg før. Det vil jo også hjelpe for å få energi til å takle endringene og jobben.

Jeg tenker dermed at jeg skal begynne å gå noen turer et par ganger i uka igjen. Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg vil virkelig få det til nå (ingen unnskyldninger!) Jeg er redd jeg ikke får det til og hvis noen ser og husker på at jeg ikke svarer i treningstrådene noen dager etter at de er opprettet, kunne noen kjeftet litt på meg? Bare hvis dere kommer på det. Jeg vet det er teit, men jeg er redd jeg skal mislykkes igjen slik jeg har gjort så mange ganger. Jeg skal svare i de hver gang de opprettes fra nå. 

Tusen takk på forhånd. Håper det er ok at jeg bruker dere som et slags sikkerhetsnett. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...