Gå til innhold

Ukens vekt - uke 44


Gondor

Anbefalte innlegg

Jeg veide meg på mandag og veier nå 75,5 kg, 400 g mer enn forrige uke. Jeg er ikke overrasket i det hele tatt. Jeg tar ikke dette seriøst nok. Jeg skeier ut nesten hver dag. I dag har jeg drukket 1 liter cola! Etter at jeg reduserte en medisin har appetitten normalisert seg og jeg tenker ikke så mye på mat, men så saboterer jeg meg selv hele tiden. Det er jo helt sprøtt for jeg vil gjerne ned en god del kilo og nå ligger forholdene veldig godt til rette. Jeg skjønner ikke dette. Jeg må jobbe med meg selv. Å gå ned i kilo er ikke bare en fysisk prosess for meg i hvert fall!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg tørr ikke å veie meg nå. Har vært helt ute å kjøre sånn matmessig,  men prøver hardt å få kontroll igjen. Hvis jeg greier og ikke overspise i dag, så blir det den andre dagen jeg greier å holde meg til matplanen min. Og da bør jeg også greie den tredje dagen. Men det er hardt, spesielt på kvelden.  Da virker det som at motivasjonen forsvinner sammen med alle hjernecellene. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...