Jump to content
Sign in to follow this  
Lillemus

Ukas trening uke 22

Recommended Posts

Lillemus

Vi er skikkelig i siget når det kommer til gåturer for tiden og går opp brattbakkene hver gang vi er ute og denne uka ble det mandag, tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag - fredag gikk vi en litt lengre da vi kom opp og turen ble 6,5 km i stedet for drøye 4. I dag, søndag, gikk vi en annen retning da vi kom opp og bort til et lite sommerhus svigers har der og spiste is og drakk litt brus før vi gikk hjem igjen, ble 8,75 km i aldeles fantastisk vær! Knallsol fra skyfri himmel og 25 grader i skyggen! Vel hjemme gjorde jeg litt hagearbeide så i dag har jeg fått rørt meg skikkelig og det kjennes! Blir godt å legge seg om noen timer. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Tirsdag : 3 timers fjelltur 

Onsdag: 6 km løpetur 

Lørdag : 5 km løpetur 

Søndag: 4 km løpetur 

Anonymkode: 76643...1ec

Share this post


Link to post
Share on other sites
Grendel

Det ble vel en halvveis grei uke.

For første gang ble jeg fraløpt av kona på en joggetur rett og slett. Hun bare fløy fra meg. Vi har jogget mye sammen i vår siden treningsstudio hun går på er stengt. Hun har noe som jeg aldri kan trene opp: Talent. Hun får utrolig rask fremgang av å jogge et par ganger i uken. Jeg var riktignok veldig stiv og støl siden jeg dagen før sprengte meg fullstendig og parkert av jr i en 5km hvor jeg fikk kun 5 minutters forsprang.  (10 minutter neste gang?😛), men det ville jo vært synd om ikke han var mye sprekere enn meg så mye som han trener.

Uansett: Ny joggetur i helgen, og da var jeg atter i minst bra form som henne. Jeg får bare prøve å øke på litt. jeg savne å ha noen klare mål å trene mot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
påskelilje

Jeg jobbet med ved tirsdags kveld, malte hus 6 timer onsdag,  holdt på med diverse maling og skraping noen timer fredag og lørdag. Så ikke noen trimturer denne uka!

Men på søndag hadde vi 30 minutter knallhard pilates-magetrening + 40 min yoga 😊 i hagen på hytta; sønn, niese,  min søster og jeg. Veldig gøy og god trening!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...