Lillemus Skrevet 22. desember 2020 Skrevet 22. desember 2020 8 timer siden, påskelilje skrev: Gjør det! Vi tar alltid med oss CB's julebrus når vi feirer jul eller nyttår på Vestlandet. Julebrus andre steder i landet smaker fælt 😮 😄 Jeg har alliert meg med datra som har lovet å passe på at faren har (nok) ingefærøl i huset. 🤣 0 Siter
Glitter Skrevet 22. desember 2020 Skrevet 22. desember 2020 Jeg er mest glad i frokosten. Julebrød (uten rosiner), eggsalat og juleskinke. Men til middag blir det ribbe også skal jeg drikke brus. 0 Siter
påskelilje Skrevet 23. desember 2020 Skrevet 23. desember 2020 3 timer siden, Lillemus skrev: Jeg har alliert meg med datra som har lovet å passe på at faren har (nok) ingefærøl i huset. 🤣 Det var lurt!!! Ønsker dere en god jul!!! 0 Siter
XbellaX Skrevet 23. desember 2020 Skrevet 23. desember 2020 12 timer siden, Mari- skrev: Vi spiser røkt pinnekjøtt med kålrotstappe, rosenkål og poteter. Champagne har vært fast drikke til de siste årene for min del - en helt fortreffelig kombinasjon, og noe som gjør julemiddagen litt mindre tung og traust, kjenner jeg. Min mann foretrekker dog øl og akevitt. Riskrem og varme bjørnebær til dessert. Du må ikke glemme julepølsene...... :- ) Forøvrig 100% enig med deg i champagnen! 0 Siter
knas Skrevet 23. desember 2020 Skrevet 23. desember 2020 Ordentlig champagne, eller all slags musserende? 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 Skrevet 23. desember 2020 Stemmer det at alle dere som skal ha pinnekjøtt er fra vestlandet? Og hvilken saus har dere til riskremen? Anonymkode: 10cbe...1ae 0 Siter
frosken Skrevet 23. desember 2020 Skrevet 23. desember 2020 5 timer siden, AnonymBruker skrev: Stemmer det at alle dere som skal ha pinnekjøtt er fra vestlandet? Og hvilken saus har dere til riskremen? Anonymkode: 10cbe...1ae Vi spiser pinnekjøtt, og moren min kommer fra vestlandet. Jeg vokste opp på østlandet og den gangen var det ikke så mange som spiste pinnekjøtt på julaften. Nå har jeg inntrykk av at også mange østlendinger velger pinnekjøtt. Vi har en eller annen slags variant av rød bærsaus til riskremen. Noen år har den blitt laget med kirsebær, andre år med bringbær. (Det er ikke jeg som lager sausen, så jeg vet bare hvordan den smaker...) 1 Siter
Pallida Skrevet 23. desember 2020 Skrevet 23. desember 2020 8 timer siden, knas skrev: Ordentlig champagne, eller all slags musserende? Champagne, eller eventuelt en noe rimeligere Crémant. 0 Siter
Pallida Skrevet 23. desember 2020 Skrevet 23. desember 2020 8 timer siden, XbellaX skrev: Du må ikke glemme julepølsene...... :- ) Forøvrig 100% enig med deg i champagnen! Så hyggelig å «se» deg Bella, det var jammen lenge siden! God jul til deg!🎄 ...men julepølser..?🤔 Neeei. 1 Siter
knas Skrevet 23. desember 2020 Skrevet 23. desember 2020 22 minutter siden, Mari- skrev: Champagne, eller eventuelt en noe rimeligere Crémant. Takk for tips! 0 Siter
Kayia Skrevet 23. desember 2020 Skrevet 23. desember 2020 Koker rødkål og steker medisterkaker as we speek! Her er det også ribbe med medisterkaker, rødkål, rosenkål, poteter og deilig saus, med karamellpudding til dessert. Vi drikker vanligvis øl og akevitt til, men i år blir det vin tror jeg. Mamma vil ha ingefærøl da. Vi spiser multer og krumkaker til gaveøkningen vi😊🎄 Gleder meg til i morgen jeg nå😊 1 Siter
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2020 Skrevet 23. desember 2020 Grandiosa, og pepsi max. Evnt wiener pølser og lomper. Anonymkode: f5b80...3c4 0 Siter
Lillemus Skrevet 23. desember 2020 Skrevet 23. desember 2020 9 timer siden, AnonymBruker skrev: Stemmer det at alle dere som skal ha pinnekjøtt er fra vestlandet? Og hvilken saus har dere til riskremen? Anonymkode: 10cbe...1ae Vi skal ha riskrem og når vi lager selv har vi alltid rørt jordbærsyltetøy som vi laget da vi rørte bær om sommeren. I år skal vi bort på julaften og jeg er lovet riskrem til dessert (bonusmora tør vel ikke annet! 🤣), men hva slags saus det blir vet jeg ikke. 0 Siter
frosken Skrevet 23. desember 2020 Skrevet 23. desember 2020 15 timer siden, XbellaX skrev: Du må ikke glemme julepølsene...... :- ) Forøvrig 100% enig med deg i champagnen! Skal vel ikke være julepøler i nærheten av pinnekjøttet! Og ikke rosenkål heller, bare kålrotstappe. Eller jeg har til min forferdelse oppdaget at den ene broren min serverer pøler sammen med pinnekjøtt - men de bruker også HVIT saus til. God jul:-) 0 Siter
XbellaX Skrevet 23. desember 2020 Skrevet 23. desember 2020 4 timer siden, frosken skrev: Skal vel ikke være julepøler i nærheten av pinnekjøttet! Og ikke rosenkål heller, bare kålrotstappe. Eller jeg har til min forferdelse oppdaget at den ene broren min serverer pøler sammen med pinnekjøtt - men de bruker også HVIT saus til. God jul:-) Joa, de hvite, ikke vossakorv eller noe sånt rart. Har enorme tillitsproblemer til mennesker som ikke spiser julepølser til pinnekjøtt.... bare nevner det. Betryggende at din bror tar ansvar i en sådan stund. :- ) 16 timer siden, AnonymBruker skrev: Stemmer det at alle dere som skal ha pinnekjøtt er fra vestlandet? Anonymkode: 10cbe...1ae Nei. Det er bare et tegn på at vi har god smak. (Skjønt den hjemmelagde middagen til Kayia høres ganske fabelaktig ut den og). 1 Siter
Kayia Skrevet 24. desember 2020 Skrevet 24. desember 2020 13 timer siden, XbellaX skrev: (Skjønt den hjemmelagde middagen til Kayia høres ganske fabelaktig ut den og). Her står ribba allerede i ovnen, og der skal den stå i 7-8 timer. Da har fettet smeltet inn i kjøttet som er så mørt at det sier mmmm når vi spiser det 😊 Men først julebrunsj med nystekt julebrød, durdeigsbrød, lammerull, eggesalat, oster, skinker, hjemmelagd leverpostei og hjemmelagd sild i ymse varianter... mmm jul altså😃👍 Goood jul bella og dere andre! 😃🥰🎄 1 Siter
mariaflyfly Skrevet 24. desember 2020 Skrevet 24. desember 2020 20 timer siden, frosken skrev: Skal vel ikke være julepøler i nærheten av pinnekjøttet! Og ikke rosenkål heller, bare kålrotstappe. Eller jeg har til min forferdelse oppdaget at den ene broren min serverer pøler sammen med pinnekjøtt - men de bruker også HVIT saus til. God jul:-) Hvit saus??? Skandale. Vi bruker vossakorv sammen med pinnekjøttet. Og rikelig med kålrotstappe. Det er det beste jeg veit. 1 Siter
Lillemus Skrevet 24. desember 2020 Skrevet 24. desember 2020 4 minutter siden, mariaflyfly skrev: Hvit saus??? Skandale. Vi bruker vossakorv sammen med pinnekjøttet. Og rikelig med kålrotstappe. Det er det beste jeg veit. Vossakorv... Det er definitivt en av de få tingene som står på min liste av ting som ikke er egnet som menneskemat. I selskap med oliven og stangselleri. Det smaker jo som blaut islandshest lukter. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 24. desember 2020 Skrevet 24. desember 2020 2 minutter siden, Lillemus skrev: Vossakorv... Det er definitivt en av de få tingene som står på min liste av ting som ikke er egnet som menneskemat. I selskap med oliven og stangselleri. Det smaker jo som blaut islandshest lukter. Æsj, Jeg har aldri hatt nærkontakt med en blaut islandshest. 🤢Men vossakorv synes jeg faktisk er nydelig. 😄 1 Siter
Glitter Skrevet 24. desember 2020 Skrevet 24. desember 2020 20 timer siden, frosken skrev: Skal vel ikke være julepøler i nærheten av pinnekjøttet! Og ikke rosenkål heller, bare kålrotstappe. Eller jeg har til min forferdelse oppdaget at den ene broren min serverer pøler sammen med pinnekjøtt - men de bruker også HVIT saus til. God jul:-) Og jeg har lys sirup på pinnekjøttet. Men, hvit saus til var langt mer spesielt. Men sikkert godt da. Hvit saus til pølser er i hvert fall veldig godt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.