Kashmir- Skrevet 29. april 2023 Del Skrevet 29. april 2023 Nå blir vi noen personer her på 17.mai, og da skal jeg stå for noe av maten. Naboen kjøper pølser og brød pluss drikke, så jeg tenkte at jeg skulle kjøpe ingredienser til grillspyd. Hva bruker dere her? Og går det an å kjøpe forskjellige ting å ha i skåler/ på fat sånn at folk kan lage sitt eget grillspyd, eller blir det rotete? Hittil er vi seks personer pluss noen barn, men vet ikke om vi ender opp med flere. Jeg har aldri lagd eller kjøpt inn ingredienser til grillspyd før, så spør om tips her. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/472554-grillspyd/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. april 2023 Del Skrevet 29. april 2023 Kashmir skrev (11 minutter siden): Nå blir vi noen personer her på 17.mai, og da skal jeg stå for noe av maten. Naboen kjøper pølser og brød pluss drikke, så jeg tenkte at jeg skulle kjøpe ingredienser til grillspyd. Hva bruker dere her? Og går det an å kjøpe forskjellige ting å ha i skåler/ på fat sånn at folk kan lage sitt eget grillspyd, eller blir det rotete? Hittil er vi seks personer pluss noen barn, men vet ikke om vi ender opp med flere. Jeg har aldri lagd eller kjøpt inn ingredienser til grillspyd før, så spør om tips her. Da må du lage noe som er tilpasset alle, grønnsaker kan du ha til voksne. F.eks grillet paprika. kjøtt er godt på grillspyd. Anonymkode: 691b9...30d 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/472554-grillspyd/#findComment-4164714 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ekstra Skrevet 29. april 2023 Del Skrevet 29. april 2023 Jeg ville laget ferdig grillspydene på forhånd, kan ellers bli mye klin. Mariner gjerne kjøttet noen timer eller over natten. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/472554-grillspyd/#findComment-4164715 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 29. april 2023 Forfatter Del Skrevet 29. april 2023 Ekstra skrev (14 minutter siden): Jeg ville laget ferdig grillspydene på forhånd, kan ellers bli mye klin. Mariner gjerne kjøttet noen timer eller over natten. Hm. Ok. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/472554-grillspyd/#findComment-4164717 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 29. april 2023 Del Skrevet 29. april 2023 Kashmir skrev (43 minutter siden): Nå blir vi noen personer her på 17.mai, og da skal jeg stå for noe av maten. Naboen kjøper pølser og brød pluss drikke, så jeg tenkte at jeg skulle kjøpe ingredienser til grillspyd. Hva bruker dere her? Og går det an å kjøpe forskjellige ting å ha i skåler/ på fat sånn at folk kan lage sitt eget grillspyd, eller blir det rotete? Hittil er vi seks personer pluss noen barn, men vet ikke om vi ender opp med flere. Jeg har aldri lagd eller kjøpt inn ingredienser til grillspyd før, så spør om tips her. Jeg ville foretrukket at grillspydene var gjort klare på forhånd fremfor at alle skulle grafse oppi skålene for å få tak i det de ville ha. Man kan jo selvfølgelig satse på at alle bruker skje og ikke tar på maten med fingrene, men til grillspyd er vel bitene ganske store og vanskelig å håndtere med skje, men fristende å ta med fingrene? 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/472554-grillspyd/#findComment-4164719 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 29. april 2023 Forfatter Del Skrevet 29. april 2023 Lillemus skrev (7 minutter siden): Jeg ville foretrukket at grillspydene var gjort klare på forhånd fremfor at alle skulle grafse oppi skålene for å få tak i det de ville ha. Man kan jo selvfølgelig satse på at alle bruker skje og ikke tar på maten med fingrene, men til grillspyd er vel bitene ganske store og vanskelig å håndtere med skje, men fristende å ta med fingrene? Ja, du har nok rett der. Jeg lager de ferdig . 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/472554-grillspyd/#findComment-4164721 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.