Gå til innhold

Ødelegger man forbrenningen ved å ikke spise? Om man f.eks går en hel dag uten mat for så å spise kcal underskudd den neste?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Er det du som har startet alle disse slanketrådene i dag? Det du skriver her høres veldig usunt ut og det tror jeg du vet.

Anonymkode: e6a86...4de

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (8 minutter siden):

???

Anonymkode: e89cc...cb8

Det eneste du oppnår ved å holde på slik du gjør er at om du klarer å gå ned noen kilo så sprekker du så det synger og går opp alt og litt til. I tillegg til at du ødelegger kroppen din med et slikt tullete kosthold. Men du vil jo ikke høre på at det beste du kan gjøre er å spise normal og ordentlig mat (ikke masse ferdigmat og produkter som er fulle av ting du ikke klarer å uttale en gang), spis lite karbohydrater, sørg for å få i deg proteiner og noe fett. Spis når du er sulten (lag bare akkurat det du skal spise og rydd alt på plass før du setter deg ned og spiser) og stopp når du er mett. Gå en tur hver dag og legg inn litt trim ellers i løpet av dagen - ta noen knebøy mens du pusser tenner, ta noen armhevinger mot kjøkkenbenken mens du venter på at tevannet koker og gå trappa i stedet for å ta heisen. Slike ting.

Det du driver med er bare tull og skadelig for kropp og sinn. Du er heller ikke spesielt overvektig og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor du skal sulte deg ned til en bmi på det du antyder i en annen tråd. Oppførselen din får meg til å tenke at du har en spiseforstyrrelse av en eller annen sort, eller at det ligger noe annet bak ditt desperate forsøk på å gå ned i vekt. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...