ashild Skrevet 22. april 2002 Skrevet 22. april 2002 Må man ha spesielle kjeler og stekepanner tilpasset kermaisk topp eller kan man bruke "vanlige"? 0 Siter
nanna Skrevet 22. april 2002 Skrevet 22. april 2002 Bruk vanlige, men vær forsiktig med å dra dem bortover platen. 0 Siter
birdie Skrevet 22. april 2002 Skrevet 22. april 2002 Men du bør uansett være forsiktig med å bruke aluminiumskjeler: "Aluminium cookware is generally considered safe to use. But acidic foods, such as tomatoes and other fruits, should not be cooked in aluminium pans - particularly those of a lower quality. This is because aluminium is leached from utensils by acidic foods and this process can contribute significant quantities of aluminium to the diet. In addition, aluminium cookware should not be used by kidney dialysis patients or anyone with renal insufficiency." (Kilde: http://www.ifrn.bbsrc.ac.uk/public/FoodInfoSheets/aluminium.html ) En finsk undersøkelse har gått så langt som å trekke paralleller mellom presenilitet og bruk av aluminiumskjeler, men generelt anses lekkasje av aluminium til maten under koking som uvesentlig. Aluminium er en av de mest belyste faktorene i forhold til sykdommen Altzheimer de siste årene. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.