Gjest Storspiser Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 Jeg kjøpte nettopp "økonomi-pakningen" til Stein-Erik.. 500 g. Der er det ca. ÉN reke tilsammen! :-/ Men rosa er den! 0 Siter
Gjest Storspiser Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 Derfor lager jeg den selv!! Nam...nam... Tipper Stein Erik ville sagt at blandingen er fifty-fifty.. én boks salat og én reke.. :-/ 0 Siter
Goliath Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 Litt fler enn det er italienere i den italienske salaten jeg kjøper....:-) Mvh 0 Siter
Zarine Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 Derfor lager jeg den selv!! Nam...nam... Å vin, du kan ikkje berre seie slikt utan å dele oppskrifta, kan du vel? ;-) 0 Siter
Hekta Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 Takk for tipset, nå vet jeg hvilken jeg skal kjøpe selv Plukker alltid ut rekene jeg.. 0 Siter
vin Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 Å vin, du kan ikkje berre seie slikt utan å dele oppskrifta, kan du vel? ;-) Masse majones , en eggeplomme, litt rømme, (detter blandes godt) masse reker, masse egg (noen liker erter også) og litt salt og pepper...... God fornøyelse : ) 0 Siter
Goliath Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 Takk for tipset, nå vet jeg hvilken jeg skal kjøpe selv Plukker alltid ut rekene jeg.. Og jeg plukker alltid ut italienerne i den italienske salaten. Ikke smaker de godt, og ikke ser de særlig appetittelige ut heller - innsmurt i resten av salaten som de er.... Mvh 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 DET ER EN FEIL, DA MÅ DU GÅ Å LEVERE DEN TILBAKE ! 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 DET ER EN FEIL, DA MÅ DU GÅ Å LEVERE DEN TILBAKE ! Reka altså, det skal ikke være reker i den. Det er ikke italienere i italiensk salat heller, men utenpå leverposteiboksen er det bilde av en liten gutt ..... vi får håpe det ikke er guttelever i den. 0 Siter
Gjest Dag Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 Kanskje det er en scampi du har fått? Ellers er vel detta normalt. Jeg har en gang funnet hele FIRE reker i en boks rekesalat. Norsk rekord? mvh 0 Siter
vin Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 Er egg et skalldyr ? Det er ett dyr (fugl) som kommer ut av skallet : ) 0 Siter
flisa Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 Er egg et skalldyr ? :-) ja helt klart, -EGG er skalldyr! og GODT i skalldyrsalaten. 0 Siter
flisa Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 Reka altså, det skal ikke være reker i den. Det er ikke italienere i italiensk salat heller, men utenpå leverposteiboksen er det bilde av en liten gutt ..... vi får håpe det ikke er guttelever i den. ups! nå så jeg at du hadde samme poeng *s* 0 Siter
Poetica Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 Det er ingen tvil om at Delikats rekesalat (den rosa) er den det er flest reker i. De rekesalatene som Delikat produserer for andre (Salatmesteren etc), de er det ikke særlig med reker i. Dette vet jeg, nemlig. ) 0 Siter
Jorunn Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 Å vin, du kan ikkje berre seie slikt utan å dele oppskrifta, kan du vel? ;-) Oppskriften jeg bruker når jeg lager rekesalat er: ca 500gr ferske, rensede reker 3-4 hardkokte egg som hakkes akkurat nok majones til å binde blandingen sammen og så smaker en til rekesalaten med sitronsaft, nykvernet pepper og aromat. Min mann foretrekker å bruke litt rømme i, så da bytter en ut litt av majonesen med rømme. 0 Siter
Gjest Storspiser Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 Oppskriften jeg bruker når jeg lager rekesalat er: ca 500gr ferske, rensede reker 3-4 hardkokte egg som hakkes akkurat nok majones til å binde blandingen sammen og så smaker en til rekesalaten med sitronsaft, nykvernet pepper og aromat. Min mann foretrekker å bruke litt rømme i, så da bytter en ut litt av majonesen med rømme. Pleier også å lage den selv.. når jeg gidder :-) Omtrent samme oppskrift som deg, men med litt mere majones og litt creme fraiche istedet for rømme. Namnam! 0 Siter
Zarine Skrevet 30. april 2002 Skrevet 30. april 2002 Masse majones , en eggeplomme, litt rømme, (detter blandes godt) masse reker, masse egg (noen liker erter også) og litt salt og pepper...... God fornøyelse : ) Å takk skal du ha, no skal eg lage salat til helga Dette er sikkert et innmari dumt spörsmål - men skal eggeplomma vere rå når du blandar ho i, eller er det snakk om kokt, most? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.