Gå til innhold

FU: Hvor mange reker er det i rekesalaten DU kjøper?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Å vin, du kan ikkje berre seie slikt utan å dele oppskrifta, kan du vel? ;-)

Masse majones , en eggeplomme, litt rømme, (detter blandes godt)

masse reker, masse egg (noen liker erter også) og litt salt og pepper......

God fornøyelse : )

Takk for tipset, nå vet jeg hvilken jeg skal kjøpe selv

Plukker alltid ut rekene jeg..

Og jeg plukker alltid ut italienerne i den italienske salaten.

Ikke smaker de godt, og ikke ser de særlig appetittelige ut heller - innsmurt i resten av salaten som de er....

Mvh

Ulv I Faarikaal

DET ER EN FEIL, DA MÅ DU GÅ Å LEVERE DEN TILBAKE !

Reka altså, det skal ikke være reker i den. Det er ikke italienere i italiensk salat heller, men utenpå leverposteiboksen er det bilde av en liten gutt ..... vi får håpe det ikke er guttelever i den.

Annonse

Reka altså, det skal ikke være reker i den. Det er ikke italienere i italiensk salat heller, men utenpå leverposteiboksen er det bilde av en liten gutt ..... vi får håpe det ikke er guttelever i den.

ups! nå så jeg at du hadde samme poeng *s*

Å vin, du kan ikkje berre seie slikt utan å dele oppskrifta, kan du vel? ;-)

Oppskriften jeg bruker når jeg lager rekesalat er:

ca 500gr ferske, rensede reker

3-4 hardkokte egg som hakkes

akkurat nok majones til å binde blandingen sammen og så smaker en til rekesalaten med sitronsaft, nykvernet pepper og aromat.

Min mann foretrekker å bruke litt rømme i, så da bytter en ut litt av majonesen med rømme.

Gjest Storspiser

Oppskriften jeg bruker når jeg lager rekesalat er:

ca 500gr ferske, rensede reker

3-4 hardkokte egg som hakkes

akkurat nok majones til å binde blandingen sammen og så smaker en til rekesalaten med sitronsaft, nykvernet pepper og aromat.

Min mann foretrekker å bruke litt rømme i, så da bytter en ut litt av majonesen med rømme.

Pleier også å lage den selv.. når jeg gidder :-)

Omtrent samme oppskrift som deg, men med litt mere majones og litt creme fraiche istedet for rømme.

Namnam!

Masse majones , en eggeplomme, litt rømme, (detter blandes godt)

masse reker, masse egg (noen liker erter også) og litt salt og pepper......

God fornøyelse : )

Å takk skal du ha, no skal eg lage salat til helga :)

Dette er sikkert et innmari dumt spörsmål - men skal eggeplomma vere rå når du blandar ho i, eller er det snakk om kokt, most?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...