Gjest (ikke undertegnet) Skrevet 1. mai 2002 Del Skrevet 1. mai 2002 Hvis en blander ketchup med majones..... Hva skal man ha det på? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/51447-mat-tips/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 1. mai 2002 Del Skrevet 1. mai 2002 Pølse. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/51447-mat-tips/#findComment-203422 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amiga Skrevet 1. mai 2002 Del Skrevet 1. mai 2002 Salat 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/51447-mat-tips/#findComment-203427 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spenning Skrevet 1. mai 2002 Del Skrevet 1. mai 2002 Salat Salt lakris:-)) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/51447-mat-tips/#findComment-203472 Del på andre sider Flere delingsvalg…
melania Skrevet 1. mai 2002 Del Skrevet 1. mai 2002 amerikanere bruker majones på pommes frites. vi bruker ketchup. ergo.... blandingen din må passe på pommes frites. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/51447-mat-tips/#findComment-203534 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest (ikke undertegnet) Skrevet 1. mai 2002 Del Skrevet 1. mai 2002 amerikanere bruker majones på pommes frites. vi bruker ketchup. ergo.... blandingen din må passe på pommes frites. Bruker amerikanere majones på chips? Trodde det var de fra nederland og frankrike jeg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/51447-mat-tips/#findComment-203542 Del på andre sider Flere delingsvalg…
melania Skrevet 1. mai 2002 Del Skrevet 1. mai 2002 Bruker amerikanere majones på chips? Trodde det var de fra nederland og frankrike jeg. I Belgia gjør de det i hvert fall(der har de egne pommes frites-buer ...sånne gatekjøkkenting). ...når jeg tenker meg om så gjør kanskje ikke amerikanerne det, selv om jeg mente de gjorde det også. Skjønt jeg gikk kanskje ut ifra det siden amerikanere spiser så mye fet mat. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/51447-mat-tips/#findComment-203596 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest malun Skrevet 1. mai 2002 Del Skrevet 1. mai 2002 Det passer vel på det meste som er litt sånn junk-aktig, som feks pølse, hamburger, pommes frites... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/51447-mat-tips/#findComment-203599 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 2. mai 2002 Del Skrevet 2. mai 2002 I Belgia gjør de det i hvert fall(der har de egne pommes frites-buer ...sånne gatekjøkkenting). ...når jeg tenker meg om så gjør kanskje ikke amerikanerne det, selv om jeg mente de gjorde det også. Skjønt jeg gikk kanskje ut ifra det siden amerikanere spiser så mye fet mat. Vet ikke om de gjør det i USA eller Belgia, men de gjør det i England i allefall. Det høres forferdelig ut, men er faktisk godt. Det er fordi den engelske majonesen er tusen ganger bedre enn det skvipet vi spiser. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/51447-mat-tips/#findComment-203775 Del på andre sider Flere delingsvalg…
melania Skrevet 2. mai 2002 Del Skrevet 2. mai 2002 Vet ikke om de gjør det i USA eller Belgia, men de gjør det i England i allefall. Det høres forferdelig ut, men er faktisk godt. Det er fordi den engelske majonesen er tusen ganger bedre enn det skvipet vi spiser. Jeg kan garantere at de gjør det i Belgia (mammaen til typen er der fra). Der har de all slags mulige pommes frites sauser og dill og dall. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/51447-mat-tips/#findComment-204478 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.