Gjest bjørnhild Skrevet 4. mai 2002 Del Skrevet 4. mai 2002 Jeg har en mandelbunn i ovnen. En stund etter at jeg hadde satt den inn, så jeg at det lå igjen 1,5 dl. med melis i målebegeret mitt.....(Har hatt i 2 dl, men det skulle være 3, 5....) Kaken skal være til barndåp i morgen. Håper den blir spiselig....? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/51973-bommert-baking/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
fresja Skrevet 4. mai 2002 Del Skrevet 4. mai 2002 Vi fikk servert suksessterte i klubben en gang, hvor vertinnen hadde glemt sukker/melis. Kaken var ikke så god som normalt, men kremen er jo altfor søt, så vi åt den. Tror det skulle gå bra med den mengden du nevner, men i en konfirmasjon er ikke bare smaken viktig, den må se appetittlig ut også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/51973-bommert-baking/#findComment-206611 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 4. mai 2002 Del Skrevet 4. mai 2002 Vi fikk servert suksessterte i klubben en gang, hvor vertinnen hadde glemt sukker/melis. Kaken var ikke så god som normalt, men kremen er jo altfor søt, så vi åt den. Tror det skulle gå bra med den mengden du nevner, men i en konfirmasjon er ikke bare smaken viktig, den må se appetittlig ut også. Skjær av en tynn flis oppå kaka og smak, er den god skjuler du jo "skaden" med krem og ny bunn oppå uansett. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/51973-bommert-baking/#findComment-206678 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.