amber sun Skrevet 11. mai 2002 Del Skrevet 11. mai 2002 I forbindelse med 17.mai-menyen, fikk jeg flere gode tips til forrett, hovedrett og dessert. Forrett blir, som pjusken foreslo, grønne asparges stekt i ovn med olivenolje og pepper. --Men hvor lenge skal de stekes i ovnen? Hvor mange grader? Hvor mye olje? Skal de pakkes inn, eller ligge i form? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53016-pjusken-og-andre-steke-asparges-i-ovn-hvor-lenge/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
jacob Skrevet 11. mai 2002 Del Skrevet 11. mai 2002 Man kan fosskoke dem i 2-4 minutter og så måke dem inn i ovnen på 225 grader i 8-10 min. I tillegg til disse olivengreiene ville jeg surret parmaskinke rundt aspargesen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53016-pjusken-og-andre-steke-asparges-i-ovn-hvor-lenge/#findComment-213261 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amber sun Skrevet 11. mai 2002 Forfatter Del Skrevet 11. mai 2002 Man kan fosskoke dem i 2-4 minutter og så måke dem inn i ovnen på 225 grader i 8-10 min. I tillegg til disse olivengreiene ville jeg surret parmaskinke rundt aspargesen. Takk for svar! Da tenker jeg at jeg tar imot naboens tilbud om å låne aspargeskjele, og damper dem isteden. Så blir det helt sikkert bra resultat! (fikk nemlig tips om en god hollandaisesaus å ha til...) :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53016-pjusken-og-andre-steke-asparges-i-ovn-hvor-lenge/#findComment-213525 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jacob Skrevet 11. mai 2002 Del Skrevet 11. mai 2002 Takk for svar! Da tenker jeg at jeg tar imot naboens tilbud om å låne aspargeskjele, og damper dem isteden. Så blir det helt sikkert bra resultat! (fikk nemlig tips om en god hollandaisesaus å ha til...) :-) Å dampe er bra - best. Damp det gjerne med smør - såkalt smørdamping. Ca 6-9 min tenker jeg? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53016-pjusken-og-andre-steke-asparges-i-ovn-hvor-lenge/#findComment-213580 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jacob Skrevet 11. mai 2002 Del Skrevet 11. mai 2002 Å dampe er bra - best. Damp det gjerne med smør - såkalt smørdamping. Ca 6-9 min tenker jeg? Og en gulle god damperist til å ha i kjele koster 10 kr. på Nille. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53016-pjusken-og-andre-steke-asparges-i-ovn-hvor-lenge/#findComment-213584 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.