Lionn Skrevet 21. mai 2002 Skrevet 21. mai 2002 Inspirert av eggegøsjtråden under her lurer jeg på en ting: Jeg har flere venninner som ikke eter snerken på hvitosten. Dvs. de skjærer vekk toppen på osten og hiver den. Jeg spiser selvfølgelig den også. Det smaker da ikke forskjellig fra resten av osten. Det er også mange som får hakeslepp når jeg gomler i meg hele eplet med kjernehus og alt. Er det helt unormalt å ete hele eplet? Ting som andre kan synes er litt gøsjete spiser jeg med den største selvfølgelighet. Er du fisefin? 0 Siter
Lionn Skrevet 21. mai 2002 Forfatter Skrevet 21. mai 2002 Ah gøsj, altså! Det betyr at du eter gøsj? 0 Siter
Gjest naninananananoonoo Skrevet 21. mai 2002 Skrevet 21. mai 2002 Fyttikatta du er rå altså!! Noe Kristoffer Skau'sk over deg.... 0 Siter
Velouria Skrevet 21. mai 2002 Skrevet 21. mai 2002 Kjernehuset på eplet er greit nok. Men de første osteskivene smaker plast, derfor er de ikke spesielt gode. De spiser jeg bare i varmmat. 0 Siter
naiv Skrevet 21. mai 2002 Skrevet 21. mai 2002 Når det gjelder appelsinsteiner og sur melk så er jeg meget fisefin. 0 Siter
Lionn Skrevet 21. mai 2002 Forfatter Skrevet 21. mai 2002 Fyttikatta du er rå altså!! Noe Kristoffer Skau'sk over deg.... Det stemmer. 0 Siter
Lionn Skrevet 21. mai 2002 Forfatter Skrevet 21. mai 2002 Kjernehuset på eplet er greit nok. Men de første osteskivene smaker plast, derfor er de ikke spesielt gode. De spiser jeg bare i varmmat. Fisefine Velurberte!! 0 Siter
Lionn Skrevet 21. mai 2002 Forfatter Skrevet 21. mai 2002 Når det gjelder appelsinsteiner og sur melk så er jeg meget fisefin. Guuuud..det hadde jeg ikke trodd om deg, og så appelsinsteiner da. Jeg svelger plommesteiner, jeg. 0 Siter
Velouria Skrevet 21. mai 2002 Skrevet 21. mai 2002 Fisefine Velurberte!! Når det gjelder mat er jeg kanskje det. Jeg betaler for kvalitet og smak. Er det noe her i livet jeg unner meg er det god mat og godt drikke, så får jeg heller gå rundt i filler. Det er det indre som teller, ikke sant? 0 Siter
Gjest pirrka Skrevet 21. mai 2002 Skrevet 21. mai 2002 Eg et alt, eggegøsj og eplekjernehus og kirsebærsteinar. 0 Siter
naiv Skrevet 21. mai 2002 Skrevet 21. mai 2002 Guuuud..det hadde jeg ikke trodd om deg, og så appelsinsteiner da. Jeg svelger plommesteiner, jeg. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg gjennomlyser appelsinen før jeg spiser den. (deler den i båter) Hvis jeg mot all formodning får et glatt appelsinstein i munnen, så kaster jeg nesten opp. 0 Siter
Lionn Skrevet 21. mai 2002 Forfatter Skrevet 21. mai 2002 Når det gjelder mat er jeg kanskje det. Jeg betaler for kvalitet og smak. Er det noe her i livet jeg unner meg er det god mat og godt drikke, så får jeg heller gå rundt i filler. Det er det indre som teller, ikke sant? Jeg vil også ha god mat, men jeg er ikke fisefin likevel. Jeg haaaaater Rema 1000. 0 Siter
Gjest Iznogood Skrevet 21. mai 2002 Skrevet 21. mai 2002 Det betyr at du eter gøsj? Vel, jeg eter hele epler, men eg tar av skallet på egget. 0 Siter
Lionn Skrevet 21. mai 2002 Forfatter Skrevet 21. mai 2002 Eg et alt, eggegøsj og eplekjernehus og kirsebærsteinar. Flott!! High five!! 0 Siter
Lionn Skrevet 21. mai 2002 Forfatter Skrevet 21. mai 2002 Jeg vet ikke hvorfor. Jeg gjennomlyser appelsinen før jeg spiser den. (deler den i båter) Hvis jeg mot all formodning får et glatt appelsinstein i munnen, så kaster jeg nesten opp. Der mistet du en stjerne. 0 Siter
Lionn Skrevet 21. mai 2002 Forfatter Skrevet 21. mai 2002 Vel, jeg eter hele epler, men eg tar av skallet på egget. Skallet?? Skal det av? Betyr det at man skal ta melken ut av pappen før man drikker den også? 0 Siter
Velouria Skrevet 21. mai 2002 Skrevet 21. mai 2002 Jeg vil også ha god mat, men jeg er ikke fisefin likevel. Jeg haaaaater Rema 1000. Jeg syns heller ikke at jeg er fisefin, det er ett ord jeg ikke ville bruke om meg selv. Jeg spar møkk, hesjer, skifter dekk, skifter olje på bilen, og kan gjøre ganske mange "møkkete" ting. Fisefin er ett ord ingen har brukt om meg før, så det er en ny og merkelig opplevelse. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.