Gå til innhold

hans


Gjest -fibromyalgi

Anbefalte innlegg

Gjest -fibromyalgi

Hei, min kone har vært plaget av diverse muskel og leddplager i snart 14 år. Hun har vært inne på flere undersøkelser og har prøvd kiropraktikk, fysioterapi og nylig fått scannet ryggen med MR, uten at noe ble funnet der. Legen anser dette som at hun har fibromyalgi, og hun er foreskrevet en medisin som skal lære kroppen å bedre tåle smerte. Denne medisinen heter SAROTEX. Hun er oppgitt over at det ikke er mulig å finne noen sikker diagnose, og vil helst ikke begynne med denne medisinen.Har noen her prøvd noe effektivt alternativ ??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Stig Bruset, Allmenpraktiserende Lege

Vedr. fibromyalgi.

Sarotex er egentlig et antidepressivt legemiddel som også virker på smerter. Et annet lignende legemiddel er Tolvon, som har vist seg å ha en viss effekt på fibromyalgi. Innen alternativ behandling finnes enkeltundersøkelser som viser effekt av homøopati og akupunktur. Min erfaring er at tilstanden er vanskelig å helbrede, men at de fleste blir bedre med tiden.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...