avil Skrevet 19. juni 2002 Del Skrevet 19. juni 2002 Først fikk jeg inntrykk av at dette var heve-evne (ved f.eks. brødbaking - jfr.ekorn). Nå er inntrykket noe om metthetsfølelse (jfr. frukt). Kan noen gi et kvalifisert svar? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest PecMan Skrevet 19. juni 2002 Del Skrevet 19. juni 2002 GI=Glysemisk Indeks er ein indikator som fortel deg sånn ca. kor mykje blodsukkeret ditt vil stige når du ete denne matvara. Det er vanlegvis ein fordel å ete lavglysemiske måltid, slik at blodsukkeret held seg meir stabilt på eit fornuftig nivå. Viss blodsukkeret stig fort, vil det bli sleppt ut mykje insulin i blodet for å senke det. Dermed vil blodsukkeret gå ned att tilsvarande fort og dippe under normalen, slik at du ender opp med lavt blodsukker, og du blir trøtt og lei og godtesjuk. Reine berg-og-dalbana altså... Søk litt på forumet så finn du mykje meir du kan lese. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.