GIN Skrevet 22. juni 2002 Del Skrevet 22. juni 2002 Har nettopp vært i Tyrkia på ferie, og så glemte jeg av alle ting å fiske frem hvordan de tynne brødene vi får på alle restaurantene lages. Noen her inne som vet det? Nullemor f.eks? Jeg mener de tynne "leivene" med frø på toppen, de som er litt "oppblåste" og som serveres varme med dipp og godt smør..... Hadde håpet å prøve å lage et selv.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/60572-det-tynne-br%C3%B8det-vi-f%C3%A5r-som-for-forrett-i-tyrkia-noen-som-vet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest floski Skrevet 24. juni 2002 Del Skrevet 24. juni 2002 Hei! Brødet lages av vanlig gjærdeig. Du kan godt prøve en nan- brød oppskrift. Det blir omtrent det samme. Det som gjør at disse brødene blir spesielle er at de stekes i vedovn (pizzaovn). Men du kan også bruke en takke hvis du har det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/60572-det-tynne-br%C3%B8det-vi-f%C3%A5r-som-for-forrett-i-tyrkia-noen-som-vet/#findComment-264148 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.