Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har nettopp vært i Tyrkia på ferie, og så glemte jeg av alle ting å fiske frem hvordan de tynne brødene vi får på alle restaurantene lages. Noen her inne som vet det? Nullemor f.eks?

Jeg mener de tynne "leivene" med frø på toppen, de som er litt "oppblåste" og som serveres varme med dipp og godt smør.....

Hadde håpet å prøve å lage et selv....

Fortsetter under...

Gjest floski

Hei!

Brødet lages av vanlig gjærdeig. Du kan godt prøve en nan- brød oppskrift. Det blir omtrent det samme. Det som gjør at disse brødene blir spesielle er at de stekes i vedovn (pizzaovn). Men du kan også bruke en takke hvis du har det.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...