Gå til innhold

hva skjer?


coli

Anbefalte innlegg

Jeg har drevet med en del styrketrening i de siste månedene. Spesielt på bena. Nå merker jeg at låra er blitt en del større. Merker det spesielt på buksene mine. Er dette normalt og i så fall, hva kan jeg gjøre for å få dem til å se slankere ut uten at jeg må slutte helt med styrketrening?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dersom du har ekstra fett på kroppen vil dette ligge over musklene, og vekttrening kan ikke gjøre om fett til muskler (selv om forbrenningen øker etter hvert som du får mer muskler) - men dersom du er slank med "kulemuskler" ville jeg prøvd yoga/stretching og kanskje fokusert mer på andre muskler for å bli mer proporsjonert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Seline

For at musklene skal vokse trenger de ganske hard belastning. For noen jenter er det i tillegg lettere å få muskler i underkroppen enn i overkroppen (av egen erfaring). For å få en bedre symmetri kan du prøve å konsentrere deg mer om trening for overkroppen (spes. skuldre, armer, bryst og rygg) og ta lengre og lettere sett på bentreningen. Dette vil jo ikke forbrenne noe om du har et fettlag over musklene, da må du gjøre en eller annen form for forbrenningstrening eller kutte ned på maten. Det vil jo i så fall motvirke effekten av styrketreningen til en viss grad.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...