amethyst Skrevet 14. august 2002 Del Skrevet 14. august 2002 Går det fint å steke bacon i langpanne? Må ha masse ferdig samtidig og da er det ikke så enkelt med liten stekepanne Hvor mange grader og hvor lenge? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/67648-bacon-i-langpanne/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest carlina Skrevet 14. august 2002 Del Skrevet 14. august 2002 Full pinne til de blir brun.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/67648-bacon-i-langpanne/#findComment-313560 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babette Skrevet 14. august 2002 Del Skrevet 14. august 2002 Jeg synes de blir sprøest når jeg bruker bakepapir på rist. 225 grader midt i ovnen, ca. 5 minutter. Du må bare se på dem.Og la fettet renne av på papiret etter uttak. Så blir de sprø og lekre! Og stjernebacon er best, tralala. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/67648-bacon-i-langpanne/#findComment-313610 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snorkfrøken Skrevet 14. august 2002 Del Skrevet 14. august 2002 Full pinne til de blir brun.. så enig, så enig. gjerne nermere svart. knasende sprø må de være. nammis! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/67648-bacon-i-langpanne/#findComment-313697 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nikki Skrevet 14. august 2002 Del Skrevet 14. august 2002 Jeg så en engelsk tv-kokk her om dagen som brukte to langpanner når han stekte bacon. Oljet begge, la baconen på den ene og brukte den andre som lokk. Inn i ovnen, sikkert like lang tid som noen foreslo i et annet innlegg. Resultat: sprø, helt rette og fine bacon! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/67648-bacon-i-langpanne/#findComment-314156 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.