Gå til innhold

kosttilskudd v. beinbrudd


Sidoline

Anbefalte innlegg

Knakk en fot for en uke siden og har gått med gips siden det. Nå lurer jeg på om det er noe jeg kan spise for å gi kroppen min optimal mulighet til å bearbeide dette bruddet. Vil kalktilskudd e.a ha noen effekt?

Pga krykkegåinga er jeg vond og svært støl i hele kroppen. Er det noe man kan ta som kan lindre stølhet? En fjellvandrer jeg traff engang sverget til magnesiumtabletter, men dette har jeg ikke prøvd selv. har det noen effekt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei Sidoline, har ikke så mange tipsene å komme med men ser på Dagbladet Torget under diverse at det er en som etterlyser nettopp ei jente med gipset bein til foto oppdrag..... kanskje du kan tjene noen kroner til taxi så du slipper å slite så mye med krykkegåing???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Stig Bruset, Allmenpraktiserende Lege

Kjære Sidoline.

Både kalsium, magnesium og sink er viktig for at benvev skal gro. En mangel på disse næringsstoffene er ikke gunstig, men jeg kjenner ikke til undersøkelser som viser at bruddene faktisk gror fortere ved tilskudd. Nå kroppen har nok av visse stoffer hjelper det nødvendigvis ikke å tilføre ekstra tilskudd.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...