naiv Skrevet 24. august 2002 Del Skrevet 24. august 2002 Ull i munn gjør kroppen sunn! Jeg tror jeg skyller ned litt mer rødvin jeg :-) Tror faktisk at rødvin i anstendige mengder fremdeles er sunt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69123-fu-hvordan-tilberede-en-hatt/page/2/#findComment-327541 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zirine Skrevet 24. august 2002 Del Skrevet 24. august 2002 Jeg tror jeg skyller ned litt mer rødvin jeg :-) Tror faktisk at rødvin i anstendige mengder fremdeles er sunt. Det tror jeg pinadø du har rett i naiv. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69123-fu-hvordan-tilberede-en-hatt/page/2/#findComment-327545 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 24. august 2002 Del Skrevet 24. august 2002 Jeg tror jeg skyller ned litt mer rødvin jeg :-) Tror faktisk at rødvin i anstendige mengder fremdeles er sunt. Det er mulig, men det er først når mengdene blir uanstendige at moroa begynner. Har jeg hørt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69123-fu-hvordan-tilberede-en-hatt/page/2/#findComment-327546 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kie Skrevet 24. august 2002 Forfatter Del Skrevet 24. august 2002 Ull i munn gjør kroppen sunn! Hvor var det du tok sykepl. utdanning sa du? ;-) *ROLF* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69123-fu-hvordan-tilberede-en-hatt/page/2/#findComment-327552 Del på andre sider Flere delingsvalg…
naiv Skrevet 24. august 2002 Del Skrevet 24. august 2002 Det er mulig, men det er først når mengdene blir uanstendige at moroa begynner. Har jeg hørt. Ja, det vet vel både du og jeg....... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69123-fu-hvordan-tilberede-en-hatt/page/2/#findComment-327560 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 24. august 2002 Del Skrevet 24. august 2002 Hvor var det du tok sykepl. utdanning sa du? ;-) *ROLF* På en skole hvor bl.a. denne frasen gikk igjen: Dere er selv ansvarlige for egen læring. Jeg lærte myyyye, kie. Og helt på egenhånd! *stolt* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69123-fu-hvordan-tilberede-en-hatt/page/2/#findComment-327576 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wulfi Skrevet 24. august 2002 Del Skrevet 24. august 2002 Faen dah !!!! Syns det sto :"Hvordan tilberede en katt"...*ler* Lurte på hva i svarte granskauen du holdt på med nå!!! *lettet* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69123-fu-hvordan-tilberede-en-hatt/page/2/#findComment-327584 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kie Skrevet 24. august 2002 Forfatter Del Skrevet 24. august 2002 På en skole hvor bl.a. denne frasen gikk igjen: Dere er selv ansvarlige for egen læring. Jeg lærte myyyye, kie. Og helt på egenhånd! *stolt* *ROLF* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69123-fu-hvordan-tilberede-en-hatt/page/2/#findComment-327586 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kie Skrevet 24. august 2002 Forfatter Del Skrevet 24. august 2002 Faen dah !!!! Syns det sto :"Hvordan tilberede en katt"...*ler* Lurte på hva i svarte granskauen du holdt på med nå!!! *lettet* *ler så jeg rister* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69123-fu-hvordan-tilberede-en-hatt/page/2/#findComment-327589 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wulfi Skrevet 24. august 2002 Del Skrevet 24. august 2002 *ler så jeg rister* *Snøøøfffft* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69123-fu-hvordan-tilberede-en-hatt/page/2/#findComment-327610 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappa Bjørn Skrevet 24. august 2002 Del Skrevet 24. august 2002 Man tar hatten gjennom en kjøttkvern slik at det blir en mos. Ha i en par spiseskjeer oliven olje slik at den blir litt pureaktig. Hell dette i en kopp eller noe rundt og velv det over på en ildfast tallerken. Pakk sidene inn i bacon og strø litt ost over. Settes i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter til osten har fått en god skorpe. Lag en saus av vann, buljong, godt med rødvin, soyasaus, noen kvister timian pluss at du tar hel pepper og noen kvister rosmarin i en slik liten dings du bruker til fårikål.(Sånn du legger opp i når du koker) Når Hovedretten er ute av ovnen lager du speil rundt av sausen. Server med råstekte potetskiver, sopp (Gjerne kantareller), asparges og gjerne noen få sølvløk som har trukket en times tid i vann med eddik,sitron og litt sukker. Dette vil bli et usedvanlig lekkert måltid med velsmakende tilbehør. Anbelaes med kaffe,avec og Nyco, samt formaninger om ikke å være så svær i kjeften en annen gang. Hvordan jeg har en slik drømmeopskrift? Av erfaring. jeg har nemlig hatt gleden av å tilberede en riktig så gammel og slitt tøffel til en kar som sverget at han ble bestefar til en liten Ballerina men som faktisk fikk en liten en med tut. Skulle man likevel like oppskriften så bytt ut hatten med reinsdyr filet. Kjempegodt! God appetitt. NB: Husk og ta ut eventuelle Pins eller Fiskekroker før tilberedning av hatten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69123-fu-hvordan-tilberede-en-hatt/page/2/#findComment-327639 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lionn Skrevet 24. august 2002 Del Skrevet 24. august 2002 Jeg hadde spist den naturell. Kanskje med litt ketchup på. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69123-fu-hvordan-tilberede-en-hatt/page/2/#findComment-327759 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lionn Skrevet 24. august 2002 Del Skrevet 24. august 2002 Jepp! Simpelthen stinker. Men, det er ikke avgjort enda da. Synes egentlig en liten hatteflik kan holde. Da har man jo spist hatt, ikke sant? Ytterst edelt av deg, kie. Betyr dette at jeg slipper å ete hele hatten? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69123-fu-hvordan-tilberede-en-hatt/page/2/#findComment-327767 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kie Skrevet 24. august 2002 Forfatter Del Skrevet 24. august 2002 Ytterst edelt av deg, kie. Betyr dette at jeg slipper å ete hele hatten? Vi kan jo ta en avstemming på det. Jeg stemmer for en munnfull hatt. Hva tittei og de andre gjør vet jeg ikke. ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69123-fu-hvordan-tilberede-en-hatt/page/2/#findComment-327780 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lionn Skrevet 24. august 2002 Del Skrevet 24. august 2002 Vi kan jo ta en avstemming på det. Jeg stemmer for en munnfull hatt. Hva tittei og de andre gjør vet jeg ikke. ;-) En munnfull skal jeg alltids få ned. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69123-fu-hvordan-tilberede-en-hatt/page/2/#findComment-327800 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.