Gå til innhold

FU: Hvordan tilberede en hatt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ull i munn

gjør kroppen sunn!

Jeg tror jeg skyller ned litt mer rødvin jeg :-) Tror faktisk at rødvin i anstendige mengder fremdeles er sunt.

Skrevet

Jeg tror jeg skyller ned litt mer rødvin jeg :-) Tror faktisk at rødvin i anstendige mengder fremdeles er sunt.

Det tror jeg pinadø du har rett i naiv.

Gjest retvizan
Skrevet

Jeg tror jeg skyller ned litt mer rødvin jeg :-) Tror faktisk at rødvin i anstendige mengder fremdeles er sunt.

Det er mulig, men det er først når mengdene blir uanstendige at moroa begynner. Har jeg hørt.

Skrevet

Ull i munn

gjør kroppen sunn!

Hvor var det du tok sykepl. utdanning sa du? ;-)

*ROLF*

Skrevet

Det er mulig, men det er først når mengdene blir uanstendige at moroa begynner. Har jeg hørt.

Ja, det vet vel både du og jeg.......

Gjest retvizan
Skrevet

Hvor var det du tok sykepl. utdanning sa du? ;-)

*ROLF*

På en skole hvor bl.a. denne frasen gikk igjen: Dere er selv ansvarlige for egen læring.

Jeg lærte myyyye, kie. Og helt på egenhånd!

*stolt*

Skrevet

Faen dah !!!! Syns det sto :"Hvordan tilberede en katt"...*ler*

Lurte på hva i svarte granskauen du holdt på med nå!!!

*lettet*

Skrevet

På en skole hvor bl.a. denne frasen gikk igjen: Dere er selv ansvarlige for egen læring.

Jeg lærte myyyye, kie. Og helt på egenhånd!

*stolt*

*ROLF*

Skrevet

Faen dah !!!! Syns det sto :"Hvordan tilberede en katt"...*ler*

Lurte på hva i svarte granskauen du holdt på med nå!!!

*lettet*

*ler så jeg rister*

Skrevet

Man tar hatten gjennom en kjøttkvern slik at det blir en mos. Ha i en par spiseskjeer oliven olje slik at den blir litt pureaktig. Hell dette i en kopp eller noe rundt og velv det over på en ildfast tallerken. Pakk sidene inn i bacon og strø litt ost over. Settes i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter til osten har fått en god skorpe.

Lag en saus av vann, buljong, godt med rødvin, soyasaus, noen kvister timian pluss at du tar hel pepper og noen kvister rosmarin i en slik liten dings du bruker til fårikål.(Sånn du legger opp i når du koker)

Når Hovedretten er ute av ovnen lager du speil rundt av sausen. Server med råstekte potetskiver, sopp (Gjerne kantareller), asparges og gjerne noen få sølvløk som har trukket en times tid i vann med eddik,sitron og litt sukker.

Dette vil bli et usedvanlig lekkert måltid med velsmakende tilbehør. Anbelaes med kaffe,avec og Nyco, samt formaninger om ikke å være så svær i kjeften en annen gang.

Hvordan jeg har en slik drømmeopskrift? Av erfaring. jeg har nemlig hatt gleden av å tilberede en riktig så gammel og slitt tøffel til en kar som sverget at han ble bestefar til en liten Ballerina men som faktisk fikk en liten en med tut.

Skulle man likevel like oppskriften så bytt ut hatten med reinsdyr filet. Kjempegodt!

God appetitt.

NB: Husk og ta ut eventuelle Pins eller Fiskekroker før tilberedning av hatten.

Skrevet

Jeg hadde spist den naturell. Kanskje med litt ketchup på.

Skrevet

Jepp!

Simpelthen stinker.

Men, det er ikke avgjort enda da.

Synes egentlig en liten hatteflik kan holde. Da har man jo spist hatt, ikke sant?

Ytterst edelt av deg, kie. Betyr dette at jeg slipper å ete hele hatten?

Skrevet

Ytterst edelt av deg, kie. Betyr dette at jeg slipper å ete hele hatten?

Vi kan jo ta en avstemming på det.

Jeg stemmer for en munnfull hatt. Hva tittei og de andre gjør vet jeg ikke. ;-)

Skrevet

Vi kan jo ta en avstemming på det.

Jeg stemmer for en munnfull hatt. Hva tittei og de andre gjør vet jeg ikke. ;-)

En munnfull skal jeg alltids få ned.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...