jinninn Skrevet 24. august 2002 Del Skrevet 24. august 2002 Inatt hadde fryserdøra på kombiskapet stått på gløttt,og da jeg oppdaget det var mesteparten av innholdet opptinet,noe av det som lå innerst var halvtinet. Jeg kastet kaker og Is for det lot seg ikke redde,men hva med det andre? Foreløpig har jeg hatt det i en annen fryser,men er det greit å spise det nå når det blir frosset på nytt? Varene det gjelder er:ost,grillet kylling,biff,kyllinfilet,fisk,karbonader,div pålegg. Er det bare næringsinnholdet som blir forringet,eller kan maten bli dårlig av dette? Noen som har peil? mvh 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69134-opptint-fryser-blir-alt-%C3%B8delagt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest den sorte dame Skrevet 24. august 2002 Del Skrevet 24. august 2002 Hei! Dette skjedde oss for et par uker siden og, rett etter vi hadde vært i Sverige og fylt opp fryseren... Jeg ringte rådet for kjøtt og et eller annet, og han sa at det som kunne stekes, som kjøttdeig, biff, koteletter, karbonader og lignende var greit, det kunne jeg bare steke og fryse igjen etter at det var stekt, da er alle bakteriene borte! Men hvis du nå har fryst det igjen etter at det var tint, det tror jeg ikke er bra, jeg ville ikke spist det kjøttet! Fisk og kylling bør du kaste, det er ikke bra å fryse, tine og fryse igjen... Osten vet jeg ikke noe om... Dette er sure greier, jeg begynte nesten å grine jeg, det var mat for en hel haug av penger, men sånn er det bare - du må lukke fryserdøren skjønner du:o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/69134-opptint-fryser-blir-alt-%C3%B8delagt/#findComment-327668 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.