Gå til innhold

Hva er livretten din?


Gjest Det er digg å spise

Anbefalte innlegg

Skrevet

Gryteretten Gulasj - laget fra grunnen av selv. MMMMM! :-)

Skrevet

Biff med masse stekt løk, chips og bernaisesaus, nam,nam,nam.

Skrevet

Gryteretten Gulasj - laget fra grunnen av selv. MMMMM! :-)

Noe av det beste jeg vet er bankekjøtt, stekt og kokt helt mørt i mengder av løk. Sammen med nykokte poteter er det en av de retter jeg savner, den tar så lang tid å lage. Etter det kan man ramse opp Fårikål, dampet laks, Biff à la....., ovvvvv blir sulten og rastløs:-))) Klar for bufeer og gode retter i 14 dager..

millymollymandy
Skrevet

Selvfisket høsttorsk, steinbit, breiflabb eller nykokte krabber - rett fra teina! Ingen ting kan måle seg med mat fra havet - bare den er fersk!

Skrevet

Har ikke bare én livrett, det kommer alt ann på dagsformen. Noen ganger bare må jeg ha ovnsbakt torsk med aioli, andre ganger vil jeg heller ha en godt mørnet og marinert biff med peppersaus og fløtegratinerte poteter. Mine egne gryteretter er jeg veldig glad i, potetsalaten min likeså. Ingenting er som sommeren med grillmat og potetsalaten er fast tilbehør. Quiche Lorraine er kjempegodt. Hmm, jeg kunne sikkert ramset opp mer, får slutte her. :-)

Skrevet

Tror ikke jeg har noen, jeg..?

Fajitas med kylling

Koldtbord med sjømat

Min egen lasagne

Min egen pizza

Fisk på restaurant

bl.a.

Skrevet

For meg varierer det, det blir umulig å nevne bare en rett men skal svare så kort som mulig.

- Raspeballer med salt lammekjøtt, bacon og kålrabi.

- Filet Mignong

- Hummer med min spesiallagede saus.

- Pinnekjøtt

Skrevet

Det blir nok mer enn én rett. Kommer litt an på sesong/årstid.

VÅR:

Grønn frisk asparges med ristede pinjekjerner/pistasjenøtter og revet parmesan.

SOMMER:

Bruscetta tilberedt med italienske plommetomater, hvitløk og fersk mozarella

HØST: Lammestek, med masse hvitløk og rosmarin, tilberedt i leirgryte.

VINTER: Lutefisk med ertestuing, mandelpoteter, bacon og lefser.

Skrevet

For meg varierer det, det blir umulig å nevne bare en rett men skal svare så kort som mulig.

- Raspeballer med salt lammekjøtt, bacon og kålrabi.

- Filet Mignong

- Hummer med min spesiallagede saus.

- Pinnekjøtt

Aner jeg sunnmørske aner her..??

*fikk litt vann i munnen nå*

Skrevet

Aner jeg sunnmørske aner her..??

*fikk litt vann i munnen nå*

Du aner nok det ja. :-)

Skrevet

Har flere jeg :)

Inneherredssodd med skjenning

Fiskegrateng (selvlaget) med poteter og smelta smør

Nachostallerken

:-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...