Lurveliten Skrevet 2. oktober 2002 Del Skrevet 2. oktober 2002 Jeg har et par stk. mørbradbiff, men hvordan tilbereder jeg dem? Mener å ha hørt noe om å banke biffen før jeg steker dem? Og så må de være _godt_ stekt, jeg tåler ikke antydning til blod inne i dem. Hvor lenge da? 10 min. på hver side? Tenkte jeg skulle ha fløtegratinerte poteter (hjemmelagde...mmm...) og peppersaus til. I tillegg til diverse grønnsaker, sjampinjong og løk og brokkoli og sånt. Mmmm... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/75225-hvordan-tilberede-m%C3%B8rbradbiff/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
maybente Skrevet 2. oktober 2002 Del Skrevet 2. oktober 2002 http://www.matprat.no/frame.cfm?url=helgemat&o_id=71&visernr=8 Fant ikke noe der mørbrad var nevnt spesielt.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/75225-hvordan-tilberede-m%C3%B8rbradbiff/#findComment-379368 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babooba Skrevet 2. oktober 2002 Del Skrevet 2. oktober 2002 Hva med denne oppskriften? Japansk sukiyakibiff 50 g vermicelli (risnudler) eller tynne fullkorn spagetti 50 ml hønsebuljong uten fett 50 ml soyasaus 125 ml tørr sherry 2 g kunstig søtningsmiddel 4 ts sesamolje 225 g løk i skiver 4 selleristilker i skiver 175 g mørbradbiff, kuttet i 10 cm lange og 4 cm tykke strimler 110 g sopp i skiver 150 g ferdig vasket fersk spinat 175 g vannkastanjer, avrent og i skiver 8 vårløk i skiver Fersk kvernet svart pepper Kok opp en stor gryte med vann. Når vannet koker tilsett nudlene og kok i 5 minutter, eller etter anvisning på pakken. Ikke kok for lenge. Hell av vannet og fordel nudlene på 2 tallerkener. Bland sammen hønsebuljong, soyasaus, sherry og søtningsmiddel i en liten bolle. Pass på at alle ingrediensene er klare til sprøsteking. Varm sesamoljen i en plastbelagt stekepanne eller wok. Tilsett løk og selleri og kok i 3 minutter. Tilsett kjøttet og stek i 1 minutt mens du hele tiden kaster på pannen. Tilsett halvparten av soyasausen og rør inn. Tilsett sopp og stek i 30 sekunder. Tilsett spinat, kastanjer og vårløk og stek i 1 minutt. Tilsett resten av sausen og stek i 30 sekunder til mens du fortsetter å røre. Smak til med pepper. Ta pannen fra varmen og server sammen med nudlene. Hell sausen på toppen. Rekker til 2 porsjoner. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/75225-hvordan-tilberede-m%C3%B8rbradbiff/#findComment-379434 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 2. oktober 2002 Del Skrevet 2. oktober 2002 Nei, stek den og spis den.Husk krydder. Jeg bruker salt/pepper/gastromat. Varierer noen gang med grillkrydder istedet for salt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/75225-hvordan-tilberede-m%C3%B8rbradbiff/#findComment-379505 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.