tonie Skrevet 5. desember 2003 Del Skrevet 5. desember 2003 Jeg tenkte jeg skulle servere and med appelsinsaus til helga, men så aner jeg ikke hvordan man lager _god_ appelsinsaus! Noen som har en ok oppskrift til meg? Prøvde en jeg fant på nettet for en stund siden, men den var ikke så god... *svinser husmoderlig rundt omkring* :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
BettyBlue Skrevet 5. desember 2003 Del Skrevet 5. desember 2003 Du er selvsagt nødt til å bruke sjyen fra anda. Du kan enten lage brun saus fra bunnen av og spe den ut med andesjy og ferskpresset appelsin. Eller bruke en Toro sjysaus-pose, og ha andekraften og appelsinjuicen oppi her. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-786128 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tonie Skrevet 5. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 5. desember 2003 Du er selvsagt nødt til å bruke sjyen fra anda. Du kan enten lage brun saus fra bunnen av og spe den ut med andesjy og ferskpresset appelsin. Eller bruke en Toro sjysaus-pose, og ha andekraften og appelsinjuicen oppi her. Sjyen må være med såklart. Vanlig brun saus altså? Så enkelt? :-) Sånn ca hvor mye appelsinjuice skal man bruke? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-786136 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ArneAnd Skrevet 5. desember 2003 Del Skrevet 5. desember 2003 Voldsomt så mye prat det var om ender her nå da... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-786162 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vincent Skrevet 5. desember 2003 Del Skrevet 5. desember 2003 Du skal selvsagt ikke bruke brun saus som basis. Det bruker du til f.eks. oksestek med appelsinsaus. Appelsinsaus til and skal være appelsinsky-saus. Appelsinsaus til and lager du med sky fra anda, hvitvin, revet skall og saft av frisk appelsin. Vil du jevne den bruker du litt potetmel (ikke hvetemel eller maizena). Skyen kan være veldig fet, så ta av litt av fettet om du foretrekker. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-786166 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BettyBlue Skrevet 5. desember 2003 Del Skrevet 5. desember 2003 Sjyen må være med såklart. Vanlig brun saus altså? Så enkelt? :-) Sånn ca hvor mye appelsinjuice skal man bruke? Ville hatt oppi litt Worchestersaus også, et par ss. Og gjerne mye pepper. Appelsinjuice, saften fra 1-2 appelsiner kanskje? Smak deg frem. For at sausen skal bli vellykket, kan det å bruke sjysaus som base være lurt. Vet ikke hvor mye erfaring du har med å lage brun saus fra bunnen, men om du er litt dreven er det vel det beste. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-786169 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BettyBlue Skrevet 5. desember 2003 Del Skrevet 5. desember 2003 Simsalabim! http://www.matnyttig.no/oppskrifter/and_m_appelsin.html 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-786172 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BettyBlue Skrevet 5. desember 2003 Del Skrevet 5. desember 2003 Du skal selvsagt ikke bruke brun saus som basis. Det bruker du til f.eks. oksestek med appelsinsaus. Appelsinsaus til and skal være appelsinsky-saus. Appelsinsaus til and lager du med sky fra anda, hvitvin, revet skall og saft av frisk appelsin. Vil du jevne den bruker du litt potetmel (ikke hvetemel eller maizena). Skyen kan være veldig fet, så ta av litt av fettet om du foretrekker. Hørtes knall ut med hvitvin i. Jeg trekker tilbake med dette med brun saus... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-786175 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 5. desember 2003 Del Skrevet 5. desember 2003 Simsalabim! http://www.matnyttig.no/oppskrifter/and_m_appelsin.html Er det noen grunn til at levra etc skal ligge inni, eller kan jeg koke den i sausekraften i stedet? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-786184 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BettyBlue Skrevet 5. desember 2003 Del Skrevet 5. desember 2003 Er det noen grunn til at levra etc skal ligge inni, eller kan jeg koke den i sausekraften i stedet? Skal du også lage and? :-) Mulig andekjøttet blir mer smakfullt om den ligger inni. Den gir iallefall veldig god smak på krafta. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-786188 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 5. desember 2003 Del Skrevet 5. desember 2003 Skal du også lage and? :-) Mulig andekjøttet blir mer smakfullt om den ligger inni. Den gir iallefall veldig god smak på krafta. Ja som du kanskje ser litt lengre ned lurer jeg bare på om jeg må lage den i dag eller må vente til i morgen. Er i ferd med å bli frisk av influensa, hadde håpet å faktisk SMAKE den også. Er to døgn siden den var frossen, lurer på om den kan ligge et tredje. (kjøleskap) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-786190 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BettyBlue Skrevet 5. desember 2003 Del Skrevet 5. desember 2003 Ja som du kanskje ser litt lengre ned lurer jeg bare på om jeg må lage den i dag eller må vente til i morgen. Er i ferd med å bli frisk av influensa, hadde håpet å faktisk SMAKE den også. Er to døgn siden den var frossen, lurer på om den kan ligge et tredje. (kjøleskap) Hm. Jeg vet ikke hvor lenge den holder seg, men har du smakssans idag, så lag den i dag... :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-786236 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tonie Skrevet 5. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 5. desember 2003 Hørtes knall ut med hvitvin i. Jeg trekker tilbake med dette med brun saus... Enig, det høres godt ut. Har tatt vare på oppskriften til BettyBlue-sausen til neste gang jeg skal ha steik. Den må testes. Takk for hjelpa:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-786385 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tonie Skrevet 5. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 5. desember 2003 Du skal selvsagt ikke bruke brun saus som basis. Det bruker du til f.eks. oksestek med appelsinsaus. Appelsinsaus til and skal være appelsinsky-saus. Appelsinsaus til and lager du med sky fra anda, hvitvin, revet skall og saft av frisk appelsin. Vil du jevne den bruker du litt potetmel (ikke hvetemel eller maizena). Skyen kan være veldig fet, så ta av litt av fettet om du foretrekker. Takk Vincent, den går jeg for:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-786386 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tonie Skrevet 5. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 5. desember 2003 Voldsomt så mye prat det var om ender her nå da... Du høres litt engstelig ut, gamle ørn....Slapp av, du er selvsagt fredet:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-786387 Del på andre sider Flere delingsvalg…
lex Skrevet 5. desember 2003 Del Skrevet 5. desember 2003 Er det noen grunn til at levra etc skal ligge inni, eller kan jeg koke den i sausekraften i stedet? Innmat i fjærkre tas ut før tilberedning av fuglen og brukes til å koke kraft på. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128847-enda-et-andesp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-786393 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.