Gå til innhold

krise-skal best. smørbrød, alt er opptatt..


Anbefalte innlegg

Gjest takk for svar:)

Hva annet kan jeg finne på; skal ha 20 gjester og skulle ha smørbrød.. Ingen kan lage klart til den dagen, og jeg synes det blir travelt om jeg skal smøre selv.. (har små barn og skal jo rydde også). Kan et alt. være best. pizza? Hvor mange i så fall..? Håper noen er kreative og kan hjelpe meg med tips..:)

Fortsetter under...

Gjest Pricilla

Hva med å lage gryterett selv? Det er enkelt og går fort... Er ikke vansleig å smøre smårbrød selv heller, særlig hvis du får litt hjelp.

Eller så høres det greit ut å bestille pizza ja.. Ha salat ved siden av, kjøp hvitløksdressing og salsa. Hadde regna tre pers per pizza jeg... Kjedelig og fluat hvis det skulle bli for lite da..

Gjest halogen

Kommer an på anledningen, men pizza er jo greit, enkelt og noe de fleste liker. Det beregnes normalt 3 personer pr. pizza, men er det storspiste mennesker, eller det er "i middagstid" ville jeg nok beregnet litt mer, kanskje bare 2,5 personer pr. pizza.

Ellers er gryterett enkelt, ja, og sånn mat som passer til alt.(Og som likes også av gamle bestemødre som syns pizza er nymotens mat, og ikke liker at mat spises med fingrene).

Og så er det en evig vinner - lapskaus. Også populært, lettlaget og godt.

Annonse

Gryte kan du jo lett lage selv. Med kylling, kjøtt, eller kjøttdeig. Salat, brød og dressing. Lag gryten ferdig dagen i forveien, og varm den bare opp. Lag salat og kok ris før gjestene kommer. Brød/loff kjøper du med på vei hjem fra jobb/skole ...

Elelr så ville jeg beregnet 3 pers. per. pizza. Og laget litt salat i tillegg. Og hatt noen flere typer dressinger som ble sagt tidligere i tråden.

Gjest takk for svar:)

Hva med å lage gryterett selv? Det er enkelt og går fort... Er ikke vansleig å smøre smårbrød selv heller, særlig hvis du får litt hjelp.

Eller så høres det greit ut å bestille pizza ja.. Ha salat ved siden av, kjøp hvitløksdressing og salsa. Hadde regna tre pers per pizza jeg... Kjedelig og fluat hvis det skulle bli for lite da..

3 på en pizza selv om man har salat ved siden av? Jeg skal ha fest siden jeg blir 30 år.. Tenkte smørbrød var best, men å bestille pizza er jo enklest..

Gjest takk for svar:)

Kommer an på anledningen, men pizza er jo greit, enkelt og noe de fleste liker. Det beregnes normalt 3 personer pr. pizza, men er det storspiste mennesker, eller det er "i middagstid" ville jeg nok beregnet litt mer, kanskje bare 2,5 personer pr. pizza.

Ellers er gryterett enkelt, ja, og sånn mat som passer til alt.(Og som likes også av gamle bestemødre som syns pizza er nymotens mat, og ikke liker at mat spises med fingrene).

Og så er det en evig vinner - lapskaus. Også populært, lettlaget og godt.

Det er om kvelden, og folk skal også drikke. Da er det jo noen som ikke spiser stort, mens andre håver inn.. Hvilken gryterett tenker du på?

Annonse

Gjest takk for svar:)

Gryte kan du jo lett lage selv. Med kylling, kjøtt, eller kjøttdeig. Salat, brød og dressing. Lag gryten ferdig dagen i forveien, og varm den bare opp. Lag salat og kok ris før gjestene kommer. Brød/loff kjøper du med på vei hjem fra jobb/skole ...

Elelr så ville jeg beregnet 3 pers. per. pizza. Og laget litt salat i tillegg. Og hatt noen flere typer dressinger som ble sagt tidligere i tråden.

Har du oppskrift til en gryte som er lett å lage til mange?

Er det noe herk da fordi det ikke passer i en bursdag, eller er det bare Vincent som ikke liker det...?:)

Pizza er ikke mat - og er dessuten dritdyrt i forhold til kvaliteten.

Mat til 20 personer - bursdag - fikser du glatt for 400-500 kroner.

Lag en skikkelig gryte Chilli Con Carne (dagen før) og server med brød og salat samt yogurt naturell.

Gjest takk for svar:)

Pizza er ikke mat - og er dessuten dritdyrt i forhold til kvaliteten.

Mat til 20 personer - bursdag - fikser du glatt for 400-500 kroner.

Lag en skikkelig gryte Chilli Con Carne (dagen før) og server med brød og salat samt yogurt naturell.

Skal tenke på det... Takk for tips:)

Gjest takk for svar:)

Skal tenke på det... Takk for tips:)

Jeg fant en oppskrift på matprat.no der man kan skrive hvor mange personer man skal lage til, og så kommer det opp hvor mye man trenger av ditt og datt. Kan være en god idé og lage det..

Har du oppskrift til en gryte som er lett å lage til mange?

http://home.online.no/~ermoltza/kylling.htm

Denne har jeg laget flere ganger og den er veldig god.Om du bruker denne oppskriften, ville jeg ikk tatt i paprika, sopp og Chreme fraige dagen før den skal serveres. Stek paprika, og sopp og ha i dette samt Chreme Fraige rett før den serveres (bare med ett lett oppkost etter det er tilsatt)

Gjest pris ca. for 20 personer?

Selvfølgelig er pizza ok.

Men koldtbord er også enkelt.

Noen rundstykker i en kurv + diverse fat med pålegg og garnityr.

Enkelt, fristende og pent.

Det er jo enkelt og godt med rundstykker og pålegg, da.. Lurte på om jeg skulle bestille pizza og lage noen salater til.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...